پدر و مادر بابک خرمدین، داماد و دخترش را نیز به قتل رسانده‌اند

کدخبر: ۴۱۳۳۰۷
رئیس پلیس پایتخت: در اعترافات دیشب مادر و پدر بابک خرمدین، چند سال گذشته دختر و دامادشان را نیز به قتل رسانده‌اند.
پدر و مادر بابک خرمدین، داماد و دخترش را نیز به قتل رسانده‌اند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از صدا و سیما، سردار حسین رحیمی گفت: دیشب در ادامه بازجویی‌ها درباره پرونده قتل بابک خرمدین، پدر و مادر مقتول که جزو متهمان این پرونده هستند همچنین اعترافات کردند داماد و دخترشان را نیز چند سال گذشته به قتل رسانده اند.

 وی افزود: آنان ادعا می‌کردند داماد و دخترشان در خارج از کشور زندگی می‌کنند در صورتی که آنان را در داخل کشور به قتل رسانده اند.

در همین زمینه قاضی محمد شهریاری افزود: در این پرونده براساس اعترافات متهمان سال ۹۰ داماد خانواده به قتل رسیده است.

وی گفت: این پدر و مادر در سال ۹۷ نیز دختر خودشان را به قتل رسانده اند که در اعترافات خود درباره انگیزه این قتل‌ها اعلام کرده اند دختر و دامادشان اعتیاد به مواد مخدر داشته اند و همچنین درگیر انحرافات اخلاقی بودند.

قاضی شهریان همچنین تصریح کرد: براساس نظریه روانپزشک درباره بررسی شرایط روحی و روانی این پدر و مادر تا این لحظه هر دو، تا حدودی سالم تشخیص داده شده اند و اعتیاد به مواد مخدر و اختلال روانی در آن‌ها محرز نشده است.

سرپرست دادسرای جرایم جنایی تاکید کرد: تحقیقات پرونده ادامه دارد و جزئیات بیشتر به تدریج اطلاع رسانی خواهد شد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید