باد شدید و گردوخاک در شرق کشور تا پنج روز آینده

کدخبر: ۴۳۶۲۵۰
اقتصادنیوز : معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: در پنج روز آینده در شرق کشور به ویژه شمال سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی وزش باد شدید و گاهی گردوخاک داریم.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس ،محمد اصغری با اشاره به اینکه در ساعات بعدازظهر امروز شاهد رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت در استان‌های خراسان شمالی و گلستان همچنین ارتفاعات مازندران هستیم، اظهار داشت: امروز در برخی نقاط خوزستان، بوشهر و ایلام وزش باد شدید گاهی گردوخاک وجود دارد.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌رو در ارتفاعات مازندران بارش پراکنده و خفیف داریم.

اصفری گفت: در پنج روز آینده در شرق کشور به ویژه شمال سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی وزش باد شدید و گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی تصریح کرد: در سایر نقاط کشور تا روز سه‌شنبه 9 شهریور پدیده قابل توجهی نخواهیم داشت.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی پایتخت اظهار داشت: آسمان تهران فردا صاف، گاهی با وزش باد و قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینیه و کمینه دما فردا در تهران 35 و 24 درجه خواهد بود.

اصغری افزود: روز آینده شهرکرد با کمینه دمای 9 درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان و اهواز با بیشینه دمای 48 درجه گرم‌ترین مرکز استان خواهد بود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید