خودکشی، پایان تلخ گروگانگیر+فیلم

کدخبر: ۴۳۹۸۸۳
اقتصادنیوز: گروگان‌گیری در اردبیل با آزادی گروگان‌ها و خودکشی گروگان‌گیر به پایان رسید.
خودکشی، پایان تلخ گروگانگیر+فیلم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز اردبیل گفت: یک مورد گروگان‌گیری در اردبیل با عملیات به موقع نیروهای انتظامی و یگان ویژه با آزادی گروگان و خودکشی گروگان‌گیر خاتمه یافت‌.

سیدعبدالله طباطبایی در تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: شب گذشته در پی وصول یک مورد گروگان‌گیری در اردبیل با اقدام به موقع یگان ویژه و استقرار نیروهای انتظامی در محل و انجام مذاکره با آدم‌ربا خوشبختانه گروگان به سلامت آزاد شده و بازپس گرفته شد.

وی ادامه داد: در این عملیات پس از آزادی گروگان متأسفانه گروگان‌گیر به دلیل احساس خطر و ارتکاب جرایم متعدد از جمله حمل سلاح، آدم ربایی و گروگان‌گیری با شلیک مستقیم به سمت خود اقدام به خودکشی کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز اردبیل تصریح کرد: این اقدام فرد گروگان‌گیر به دلیل سوءمصرف مواد مخدر و حالت روانی غیرمتعارف وی بود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید