پروازهای فرودگاه مشهد متوقف شد / ماجرا چیست؟

کدخبر: ۵۵۵۹۷۹
اقتصادنیوز: مدیر روابط عمومی فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد گفت: تا زمان بهتر شدن وضعیت هوا تا اطلاع ثانوی پروازها با تاخیر انجام خواهد شد.
پروازهای فرودگاه مشهد متوقف شد / ماجرا چیست؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مدیر روابط عمومی فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد گفت: تا زمان بهتر شدن وضعیت هوا تا اطلاع ثانوی پروازها با تاخیر انجام خواهد شد.

حسن جعفری در خصوص وضعیت پروازهای فرودگاه مشهد با توجه به مه‌گرفتگی مشهد اظهار کرد: فعلا به دلیل دیدپایین پروازی انجام نمی‌شود تا وضعیت هوا مشخص شود.  

وی افزود: تا اطلاع ثانوی و تا بهتر شدن وضعیت هوا،   پروازها با تاخیر انجام خواهد شد.  

جعفری در پاسخ به این سوال که چه تعداد پرواز با تاخیر مواجه شده‌اند،   گفت: تعداد این پروازها مشخص نیست.   تاکنون سه پرواز به مبدا خود بازگشته‌اند.

مدیر روابط عمومی فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد بیان کرد: مسافران حتما قبل از مراجعه به فرودگاه با شماره ۱۹۹ تماس حاصل کرده و از پرواز و سفر خود اطلاع کسب کنند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید