هشدار/ وقوع سیلاب از فردا در این استان‌ها

کدخبر: ۶۲۸۴۰۰
اقتصادنیوز: سخنگوی صنعت آب گفت: سامانه بارشی فعال در روزهای آخر هفته جاری موجب وقوع سیلاب در استان‌های غربی خواهد شد.
هشدار/ وقوع سیلاب از فردا در این استان‌ها

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، فیروز قاسم‌زاده افزود: بر اساس هشدار سازمان هواشناسی کشور درباره فعالیت سامانه بارشی در روزهای آتی به‌ویژه روز پنجشنبه و جمعه (۲۶ و ۲۷ بهمن‌ماه)، ارزیابی میزان بارش‌ها و دمای هوای کشور، حاکی از این است که احتمال بروز سیلاب در استان‌های لرستان، خوزستان، کردستان، آذربایجان غربی، ایلام، کرمانشاه و چهارمحال‌وبختیاری بالاست.

وی افزود: دامنه فعالیت این سامانه می‌تواند در استان‌های دیگر نظیر آذربایجان شرقی، اردبیل، همدان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، مرکزی، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی نیز باعث افزایش جریان رودخانه‌ها شود.

خبر مرتبط
هشدار بارش‌های فرانرمال و وقوع سیلاب برای این استان‌ها

اقتصادنیوز: کارشناس‌مستقل‌هواشناسی از آغاز پدیده آب و هوایی ال‌نینو در ایران خبر داد و گفت :باران های سیل آسای پاییزی، بخش های بزرگی از کشور را در بر می ‌گیرد، دریاچه‌ها و تالاب ها را سیراب می‌کند و در برخی استان‌ها هم احتمال وقوع سیلاب‌های مخرب، بسیار زیاد است.

سخنگوی صنعت آب گفت: به هموطنان در این استان‌ها توصیه می‌شود مراقبت لازم را نسبت به فعالیت در اطراف رودخانه‌ها داشته و پیگیر اخبار هواشناسی کشور و شرایط فعالیت سامانه بارشی نیز باشند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید