طحان نظیف: تاکنون تخلفی گزارش نشده است/نحوه ارسال گزارش تخلفات

کدخبر: ۶۳۱۶۴۵
اقتصادنیوز: سخنگوی شورای نگهبان گفت: تاکنون تخلف خاصی گزارش نشده است و مردم می‌توانند از طریق سامانه مردم ناظر تخلفات احتمالی را با مستندات ارسال کنند.
طحان نظیف: تاکنون تخلفی گزارش نشده است/نحوه ارسال گزارش تخلفات

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، هادی طحان نظیف در جریان بازدید از ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات اظهار کرد: از ابتدای صبح فرآیند رای گیری آغاز شده است و قبل از آغاز رای گیری هماهنگی‌های لازم انجام شده است.

وی ادامه داد: در ابتدای صبح برخی مشکلات جزیی شاید وجود داشت که با گزارش‌هایی که دریافت کردیم، همان موارد اندک هم برطرف شد.

خبر مرتبط
انتخابات در این حوزه‌ها الکترونیک شد

اقتصادنیوز: انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه به صورت الکترونیک برگزار می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: تاکنون تخلف خاصی گزارش نشده است و مردم می‌توانند از طریق سامانه مردم ناظر تخلفات احتمالی را با مستندات ارسال کنند و عزیزان در ستاد انتخابات این موارد را پیگیری می‌کنند و هر نکته‌ای باشد، برطرف می‌شود.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید