ادارات این استان فردا تعطیل است/ سازمان هواشناسی هشدار داد

کدخبر: ۶۶۱۶۶۹
اقتصادنیوز :ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان با توجه به هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع طوفان گرد و خاک و افزایش ریزگردها، ادارات منطقه سیستان را فردا چهارشنبه تعطیل کرد.
ادارات این استان فردا تعطیل است/ سازمان هواشناسی هشدار داد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، چهارشنبه سوم مردادماه همه ادارات و بانک‌ها بجز دستگاه‌های امدادی، درمانی و خدمات رسان در پنج شهرستان منطقه سیستان تعطیل است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در این باره در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عصر روز ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲ ایستگاه هواشناسی دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد را ثبت کردند که دلگان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین شهر استان شد.

محسن حیدری ادامه داد: زاهدان در گرمترین ساعات روز دمای ۳۹ درجه سانتیگراد را ثبت کرد.

وی افزود: تا پایان هفته در سیستان و بلوچستان افزایش تدریجی دما پیش بینی می شود و گرمای هوا تا اواسط هفته آینده ماندگار خواهد بود.

خبر مرتبط
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان کیست؟+ عکس

اقتصادنیوز: فرمانده انتظامی جدید سیستان و بلوچستان در استان های کرمان، خوزستان و گیلان سابقه فرماندهی دارد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان به شهروندان توصیه کرد: با توجه به گرمای هوا از ترددهای غیر ضروری در فضای باز به ویژه اواسط روز تا بعد از ظهر خودداری کنند و تامین، توزیع و مصرف بهینه آب و برق نیز باید مدیریت شود.

 پیش از این نیز اعلام شده بود که با توجه به تداوم گرمای هوا و به منظور حفظ پایداری شبکه برق، تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی، بانک ها و سازمان های استان در روز پنج شنبه ۴ مرداد ماه ۱۴۰۳ تعطیل است.

 

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید