پیام مهم دادستان کل کشور + متن کامل

کدخبر: ۶۶۴۹۲۹
اقتصادنیوز: محمد موحدی، دادستان کل کشور در پیامی روز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه را تبریک گفت.
پیام مهم دادستان کل کشور + متن کامل

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، دادستان کل کشور در پیامی روز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

۱۷ مردادماه سالروز صدور حکم ولایی مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه بمنظور ارتقاء و حفظ سلامت دستگاه قضایی و صیانت از قضات و کارکنان آن می‌باشد.

اکنون شاهد هستیم که حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در دو دهه تلاش‌های شبانه روزی خود علاوه بر ناکام گذاشتن اقدامات بدخواهان و معاندین، قدم‌های موثر و ارزشمندی را بمنظور حفظ و ارتقای سلامت دستگاه قضایی و صیانت از همکاران عزیز برداشته است.

این نهاد مقدس با درایت و کفایت روز افزون در راستای صیانت از نیروی انسانی، پیشگیری و مبارزه قاطع با تخلفات و اعمال خلاف اعتماد عمومی، اقدامات بسیار خوبی را به سر انجام رسانیده که شایسته شکرگزاری و تقدیر است.

اینجانب ضمن تبریک سالروز تشکیل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، از خداوند متعال برای رئیس و کارکنان خدوم این مجموعه ارزشمند در سراسر کشور آرزوی توفیق روز افزون دارم.

محمد موحدی
۱۷ مرداد ۱۴۰۳

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید