شمار جانباختگان مشروبات الکلی در این شهر افزایش یافت

کدخبر: ۶۷۶۵۹۶
اقتصادنیوز: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان از افزایش شمار جانباختگان مسمومیت الکلی در این استان به ۹ نفر خبر داد.
شمار جانباختگان مشروبات الکلی در این شهر افزایش یافت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، محمدتقی آشوبی اظهارکرد: تاکنون ۳۲ بیمار دچار مسمومیت الکلی با علائم سرگیجه، بی‌قراری و تاری دید به مرکز آموزشی درمانی رازی رشت مراجعه کرده‌اند که ۱۳ بیمار پس از بستری از بیمارستان مرخص شده‌اند، ۱۰ بیمار در بخش‌های مسمومیت، ICU و داخلی بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان اظهار کرد: از شب گذشته تاکنون پذیرش جدید به دلیل مسمومیت مشروبات الکلی ثبت نشده‌است.

هشتم مهرماه افرادی با علائم ضعف، بی‌حالی، تاری دید و بی قراری به بیمارستان‌های رشت از جمله مرکز آموزشی، درمانی رازی و نیز پورسینا مراجعه کردند که مشخص شد دچار مسمومیت الکلی شده و  از آن روز به بعد تعدادی از از این افراد جان خود را از دست دادند تا امروز که بنا به اعلام گزارش یادشده تعداد فوت شدگان به ۹ نفر رسیده است.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید