حضور وزارت بهداشت در اجلاس وزرای بهداشت بریکس در مسکو+ عکس

کدخبر: ۶۷۸۶۰۳
اقتصادنیوز: معاون بهداشت وزارت بهداشت، در اجلاس وزرای بهداشت گروه بریکس حضور یافت.
حضور وزارت بهداشت در اجلاس وزرای بهداشت بریکس در مسکو+ عکس

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، در چهاردهمین نشست وزرای بهداشت بریکس در مسکو حضور یافت و ضمن ارائه گزارش‌هایی از پیشرفت‌های نظام سلامت کشورمان، بازدید از موزه تاریخ پزشکی روسیه و ادای احترام به مقام کادر سلامت جان باخته در همه گیری کرونا در این کشور، از مرکز تشخیص و تله مدیسین مسکو بازدید کرد.

این مرکز بر ارائه خدمات تشخیصی پیشرفته به خصوص خدمات رسانی از طریق تله مدیسین (دوراپزشکی) تمرکز و بر خدمات تشخیصی در حوزه تصویربرداری در مراکز تصویربرداری مسکو با هوش مصنوعی، نظارت فنی دارد.

خبر مرتبط
روسیه کشورهای عضو بریکس را افزایش نمی‌دهد

اقتصادنیوز: دستیار رئیس‌جمهور روسیه در امور سیاست خارجی در فاصله کمتر از دو هفته به اجلاس سران گروه بریکس در کازان گفت: مسکو به موضع خود در زمینه گسترش گروه بریکس در چارچوب کشورهای شریک (و نه اعضای جدید) پایبند است و این موضوع در دستور اجلاس آتی سران قرار دارد.

بهداشت بریکس

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید