اطلاعیه سازمان وظیفه عمومی درباره معافیت این افراد+ جزئیات

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۶۷۹۸۵۹
اقتصادنیوز: سازمان وظیفه عمومی از تمدید مهلت دریافت معافیت تحصیلی و ثبت‌نام در دانشگاه‌ها خبر داد.
اطلاعیه سازمان وظیفه عمومی درباره معافیت این افراد+ جزئیات

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: با توجه به هماهنگی‌های به‌عمل آمده توسط سازمان وظیفه عمومی با وزارت خانه های علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، به مشمولانی که در ثبت‌نام و اخذ معافیت تحصیلی با مشکل مواجه شده‌اند یک هفته مهلت داده شد تا بتوانند نسبت به ثبت‌نام و دریافت معافیت تحصیلی و ارائه به دانشگاهها اقدام کنند.

 

مشمولان متقاضی می توانند تا تاریخ 1403/8/3 نسبت به انجام مراحل ثبت نام و اخذ معافیت تحصیلی دانشجویی از طریق سامانه اینترنتی سخا یا مراجعه به دفاتر پلیس+10 اقدام و مقرر شده است دانشگاه ها نیز برای ثبت نام همکاری لازم را بعمل آورند.

این سازمان تاکید کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی  khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید