واکنش الحوثی به شهادت شیخ هاشم صفی‌الدین

کدخبر: ۶۸۱۳۹۲
اقتصادنیوز: رهبر انقلاب یمن امروز پنجشنبه با تقدیر از نقش برجسته شهید «شیخ هاشم صفی الدین» رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان تاکید کرد که امید و آرزوی دشمن برای سیطره بر امت اسلامی از طریق به شهادت رساندن رهبران و فرماندهان آنها سرابی بیش نیست.
واکنش الحوثی به شهادت شیخ هاشم صفی‌الدین

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله و انقلاب یمن در سخنرانی خود درباره آخرین تحولات منطقه در سایه جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و لبنان گفت: حزب‌الله روز گذشته شهادت سید هاشم صفی الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله را اعلام کرد. نقش رئیس شورای اجرایی حزب الله، مجاهد بزرگ، عالم و شهید سید هاشم صفی الدین رضی الله عنه بزرگ، مؤثر و تأثیرگذار بود.

وی گفت: سهم جهادی شهید صفی الدین به دلیل ایمان و آگاهی و بصیرت و علم و عزم والا و همت بلندش ممتاز بود. این مصیبت وارده را به خانواده محترم شهید، حزب الله، ملت مقاومت و جهاد، ملت لبنان و کل امت اسلامی تسلیت عرض می‌نماییم.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید