ساماندهی بساط‌گستران خیابان ولیعصر در محل

کدخبر: ۶۸۶۲۹۲
اقتصادنیوز: مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان بر ساماندهی دست‌فروشان خیابان انقلاب تاکید کرد و عنوان کرد: بساط‌گستران را می‌بایست اجتماعی و مردمی کنیم و از ظرفیت قرارگاه اجتماعی بهره ببریم.
ساماندهی بساط‌گستران خیابان ولیعصر در محل

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، در نشست سه‌جانبه شهرداری منطقه ۶، شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر و شرکت شهربان و حریم‌بان که به منظور ساماندهی بساط‌گستران محورهای مهمی چون خیابان انقلاب و خیابان ولیعصر (عج) به میزبانی شهردار منطقه ۶ برگزار شده بود، امیر یزدی مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان اظهار کرد: موضوع دست‌فروشی و بساط‌گستری یک موضوع اجتماعی - اقتصادی است و بهتر است ساماندهی بساط‌گستران را اجتماعی کنیم و از ظرفیت‌های مردمی و نیز قرارگاه اجتماعی برای بهتر سامان‌دادن این موضوع بهره‌مند شویم.

وی با اشاره به اینکه اکثر بساط‌گستران از فشارهای اقتصادی رنج می‌برند و به‌ناچار به این کار روی می‌آورند، تأکید کرد: چون موضوعات اقتصادی برگرفته از سیاست‌های کلان به‌شمار می‌آید پس شایسته است از ظرفیت‌های دولتی نیز برای ساماندهی بساط‌گستران استفاده شود.

براساس گزارش شرکت شهربان و حریم بان، در این نشست طراحی و فازبندی ساماندهی بساط‌گستران چهارراه ولیعصر (عج)، خیابان ولیعصر (عج) و خیابان انقلاب به اشتراک گذاشته شد و بر ساماندهی در محل نیز تأکید شد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید