ترامپ با مودی با دیدار می‌کند؟

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۷۰۰۰۰۵
اقتصادنیوز: منابع هندی اعلام کردند که دهلی نو و واشنگتن در حال تدارک دیدار «مودی» و «ترامپ» در فوریه در واشنگتن هستند.
ترامپ با مودی با دیدار می‌کند؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، کشورهای هند و آمریکا در حال تدارک دیدار نارندرا مودی نخست وزیر هند و دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا هستند.

خبرگزاری رویترز بر این اساس گزارش داد: مقامات هند و ایالات متحده در حال تدارک دیدار دوجانبه نارندرا مودی و دونالد ترامپ در ماه فوریه در واشنگتن هستند.

خبر مرتبط
استقبال مجارستان از فرمان‌های اجرایی ترامپ

اقتصادنیوز: نخست وزیر مجارستان از فرمان‌های اجرایی رئیس جمهور جدید آمریکا استقبال کرد.

دو منبع هندی آگاه به رویترز گفتند که دیپلمات‌های هندی و آمریکایی در تلاش هستند تا دیدار فوریه بین نارندرا مودی و دونالد ترامپ در واشنگتن را برنامه ریزی کنند.

این منابع که نخواستند نامشان فاش شود، گفتند که مقامات امیدوارند که ملاقات زودهنگام بین دو مقام هند و آمریکا به شروعی مثبت در دوره جدید ترامپ کمک کند.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید