آتش‌سوزی در بازار مولوی تهران/ چند نفر مصدوم شدند؟

کدخبر: ۷۱۰۹۴۴
اقتصادنیوز: سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع یک حادثه آتش‌سوزی در چند مغازه در بازار مولوی خبر داد.
آتش‌سوزی در بازار مولوی تهران/ چند نفر مصدوم شدند؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سید جلال ملکی با اعلام این خبر اظهار کرد: ساعت ۱۲:۴۶ امروز، آتش‌سوزی در چهارراه مولوی، خیابان صاحب‌جمع به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.

وی با بیان اینکه بلافاصله سه ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند، ادمه داد: آتش‌نشانان در مدت‌زمان ۲ دقیقه به محل حادثه رسیدند و مشاهده کردند که آتش‌سوزی در یک بازار مسقف رخ داده و دود از داخل سقف‌های شیروانی متصاعد می‌شده است.

خبر مرتبط
آتش سوزی در حوالی شهرک نمک آبرود

اقتصادنیوز: وقوع حریق در حوالی شهرک صنعتی نمک آبرود سبب متصاعد شدن دود غلیظ در آسمان شده است.

ملکی عنوان کرد: آتش‌نشانان با شکافتن چند نقطه از سقف‌های شیروانی توانستند به کانون اصلی آتش‌سوزی دسترسی پیدا کنند، اما بخشی از لوازم ضایعاتی دچار آتش‌سوزی شده بود.

وی اضافه کرد: سقف شیروانی ۸ مغازه دچار آتش‌سوزی شده بود ولی آتش‌نشانان توانستند از سرایت آتش به داخل مغازه‌ها جلوگیری کنند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تأکید کرد: این حادثه هیچ مصدومی نداشت و پس از ایمن‌سازی، نیروهای آتش‌نشانی مشغول لکه‌گیری هستند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید