پیگیری وزیر از وضعیت دانش‌آموزان حادثه‌دیده در ارومیه

کدخبر: ۷۱۷۳۲۹
اقتصادنیوز: وزیر آموزش و پرورش پیگیر وضعیت دانش‌آموزان حادثه‌دیده در ارومیه شد.
پیگیری وزیر از وضعیت دانش‌آموزان حادثه‌دیده در ارومیه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، وزیر آموزش و پرورش در تماس تلفنی با مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی، پیگیر وضعیت دانش‌آموزان حادثه‌دیده در آتش‌سوزی سرویس مدرسه شد.

 در این گفت‌وگوی تلفنی، وزیر آموزش و پرورش ضمن آرزوی صحت و سلامتی برای دانش‌آموزان، خطاب به مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی، دستور بررسی و پیگیری موضوع را صادر کرد.

علیرضا کاظمی همچنین در گفت‌وگو با رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی، ضمن قدردانی از تلاش‌های کادر درمان، خواستار رسیدگی جدی و بی وقفه به مصدومان حادثه شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، به دنبال حادثه آتش‌سوزی یک دستگاه خودروی سرویس مدرسه دخترانه در ارومیه، ۹ دانش آموز دختر به همراه راننده خودرو دچار مصدومیت شدند که ۵ تن از دختران پس از انجام اقدامات بالینی و درمانی، ترخیص و ۴ نفر تحت مداوا و بستری هستند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید