دستور محسنیاژهای در پی ترور قاضی دادگستری استان فارس
                  
            
            اقتصادنیوز: رئیس قوه قضاییه با صدور پیامی، سوقصد ناجوانمردانه به احسان باقری، قاضی شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شیراز را تسلیت گفت.          
                
      
     
                    
                            به گزارش اقتصادنیوز به نقل از میزان، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، با صدور پیامی، سوقصد ناجوانمردانه به احسان باقری، قاضی شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شیراز در حین عزیمت به محل کارش را تسلیت گفت.
رئیس قوه قضاییه در پیام خود ضمن طلب مغفرت برای این قاضی شریف و خدوم، از خداوند برای خانواده او خواستار صبر و اجر شد.
 خبر مرتبط
 
 
 
 
 تصویر قاضی ترور شده در شیراز+ عکس
 
 
 اقتصادنیوز: تصویر قاضی احسان باقری رئیس شعبه کیفری ۲ شیراز که صبح امروز در یک اقدام تروریستی به شهادت رسید، منتشر شد.
رئیس دستگاه قضا همچنین به مقامات قضایی ذیربط در استان فارس دستور مؤکد داد تا با همراهی و همکاری عوامل امنیتی و انتظامی، تمامی ابعاد این حادثه جنایتکارانه را مورد بررسی و ارزیابی جدی قرار دهند و عامل یا عاملین این اقدام را در اسرع وقت، وفق موازین قانونی تحت تعقیب، محاکمه و کیفر قرار دهند.
 
       
			
			 
			
			 
  
			
			 
			
			 
			
			 
			
			 
			
			
ارسال نظر