توضیحات جدید معاون دانشگاه آزاد درباره افزایش شهریه‌ها

کدخبر: ۷۲۳۹۱۲
اقتصادنیوز: به گفته معاون توسعه‌ دانشگاه آزاد بر اساس بودجه سال مالی منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۴، سهم درآمدهای شهریه‌ای به ۵۸ درصد کاهش یافته و ۴۲ درصد از منابع مالی از درآمدهای غیرشهریه‌ای تأمین خواهد شد.
توضیحات جدید معاون دانشگاه آزاد درباره افزایش شهریه‌ها

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، داریوش جاوید، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد در خصوص میزان افزایش شهریه در سال جاری گفت: در پی تکلیف ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، افزایش شهریه دانشجویان جدید برای سال آینده منوط به مصوبه هیئت امناء است و اداره کل برنامه و بودجه در حال انجام کارشناسی های لازم است تا پس از تأیید ریاست دانشگاه، موضوع به هیئت امناء ارائه شود. بر اساس دستورالعمل‌های جدید، میزان شهریه دانشجویان باید به صورت شفاف در سایت‌های رسمی دانشگاه آزاد اسلامی اطلاع‌رسانی شود.

خبر مرتبط
افزایش شهریه دانشجویان این دانشگاه نهایی شد+ جزئیات

اقتصادنیوز: رئیس دانشگاه آزاد استان تهران از نهایی شدن افزایش شهریه دانشجویان این دانشگاه در سال تحصیلی جدید خبر داد.

وی در ادامه به سیاست اصلی دانشگاه بر کاهش تمرکزگرایی به درامد شهریه ای اشاره کرد و گفت: بر اساس سیاست‌های چند سال اخیر، وابستگی دانشگاه به درآمد شهریه به تدریج کاهش یافته است. در سه تا چهار سال گذشته، حدود ۸۵ درصد کیک اقتصاد دانشگاه مبتنی بر درآمد شهریه بود و حدود ۱۵ درصد مبتنی بر درامد خودش، اما براساس صورت مالی تهیه شده تا تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، این نسبت به ۷۰ درصد کاهش یافته و ۳۰ درصد درآمد دانشگاه از منابع غیرشهریه‌ای تأمین شده است.

جاوید توضیح داد: برنامه جامع تحول دانشگاه آزاد اسلامی، کاهش سهم درآمدهای شهریه‌ای و افزایش منابع غیرشهریه‌ای را دنبال می‌کند تا از وابستگی اقتصادی به شهریه کاسته شود. براساس بودجه پیش‌بینی شده در سال مالی منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۴، ۵۸ درصد درآمد از شهریه و ۴۲ درصد از منابع غیرشهریه‌ای، طبق سند تحول و تعالی از سبد درامد شهریه کاسته می شود و به سبد درآمد غیر شهریه اضافه می شود.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید