کشف سلاح های جنگی و شکاری غیرمجاز+ جزئیات

کدخبر: ۷۲۸۷۲۸
اقتصادنیوز: ۵۶ قبضه سلاح جنگی و شکاری غیرمجاز در استان لرستان کشف شد.
کشف سلاح های جنگی و شکاری غیرمجاز+ جزئیات

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سردار یحیی الهی فرمانده انتظامی لرستان امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در راستای اجرای پانزدهمین طرح عملیات مشترک و نشانگاه‌های هدف و نقاط آلوده در سطح استان، مأموران انتظامی با اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری ۲۷ سارق و مال‌خر شدند.

وی با اشاره به اینکه ۵۷ فقره انواع سرقت کشف شده است، افزود: از سارقان تعداد قابل‌توجهی انواع اموال مسروقه شامل دو دستگاه خودرو و ۱۰ دستگاه موتورسیکلت مسروقه کشف شده است.

فرمانده انتظامی لرستان، گفت: در این طرح ۵۶ قبضه سلاح شامل ۱۳ قبضه سلاح جنگی و ۴۳ قبضه سلاح شکاری غیرمجاز کشف شده است.

سردار الهی، تصریح کرد: در ادامه این طرح تعداد ۶۹ قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر به همراه ۱۲۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر و ۶ هزار حبه قرص روان‌گردان کشف شد.

وی گفت: تعداد ۱۳۷ تبعه خارجی غیرمجاز نیز شناسایی و جمع‌آوری‌شده است که با همکاری دستگاه‌های مرتبط نسبت به طرد آنان از کشور اقدام شده است.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید