امام جمعه کرج: ارباب قمارباز اسرائیل بداند ایران هنوز از ظرفیت فراوان راهبردی و ژئوپلیتیک خود استفاده نکرده است

کدخبر: ۷۲۹۰۳۵
اقتصادنیوز: حسینی همدانی تصریح کرد: باید نسبت به تقویت نقاط قدرت و رفع نقص‌ها، اقدام جدی داشته باشیم. همه باید تلاش کنند و نگذارند سرمایه اجتماعی نظام لطمه ببیند.
امام جمعه کرج: ارباب قمارباز اسرائیل بداند ایران هنوز از ظرفیت فراوان راهبردی و ژئوپلیتیک خود استفاده نکرده است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ۱۳ تیر کرج گفت: ایران و آمریکا براساس نظام هویتی که دارند؛ هیچ وقت با هم به مفاهمه و معامله نخواهند رسید. اگرچه ممکن است در مواردی با عناوین و دلایل خاص با هم گفتگو کنند اما این گفتگوها موقت است. آمریکا هرگز تسلیم شدن ایران را نخواهد دید. شعار مردم ایران هماهنگ با شعار مردم جهان، مرگ بر آمریکا است.

وی افزود: البته آمریکا دست از تلاش بر نمی‌دارد. در این مدت خطای راهبردی مرتکب شد و رژیم صهیونیستی را برای حمله به ایران تحریک کرد و در نهایت ناچار شد برای رهایی سگ تعلیم دیده خود وارد میدان شود.

خبر مرتبط
امام جمعه تهران: ترامپ و سگ هار تربیت شده آنها حرفی که از دهان‌شان بزرگتر است، به زبان آوردند/ حکم شرعی مجازات ترامپ و نتانیاهو اعدام است

اقتصادنیوز: امام جمعه تهران گفت: تفاوت عمده جنگ ۱۲ روزه با واقعه کربلا در این است که برای شهدای جنگ ۱۲ روزه در تهران تشییع میلیونی و هزاران نفری در استان‌ها و شهرستان‌ها برپا شد، اما هیچکس پیکر امام حسین (ع) را تشییع نکرد.

امام جمعه کرج خاطرنشان کرد: ایران در این مرحله توان موشکی خود را نشان داد و رژیم غاصب صهیونیستی برای اولین بار پس از ۷۰ سال کودک‌کشی، مزه شکست را چشید.

نماینده ولی فقیه در البرز افزود: عملیات وعده صادق۳ دستاوردهای زیادی داشت. از جمله اینکه شبکه‌ای از موساد در داخل کشور ضربه خورد و جلوی نفوذ و خرابکاری آنها گرفته شد. محبوبیت جمهوری اسلامی در بین ملت‌های آزاده و مسلمان بالاتر رفت و نشان داد دو قدرت اتمی در برابر اراده ایران ناتوان هستند.

وی ادامه داد: این مرحله تمرینی بود و ما یک رزمایش ۱۲ روزه را رد کردیم. توقف جنگ در این مرحله به معنای پایان جنگ نیست و هر لحظه ممکن است دشمن با تجدید قوا، عملیات گسترده‌تری علیه ما داشته باشد بنابراین لازم است همه آماده و زندگی عادی را با هوشیاری داشته باشیم.

حسینی همدانی تصریح کرد: باید نسبت به تقویت نقاط قدرت و رفع نقص‌ها، اقدام جدی داشته باشیم. همه باید تلاش کنند و نگذارند سرمایه اجتماعی نظام لطمه ببیند.

وی افزود: دشمن مقابل ما به هیچ اصلی پایبند نیست، فریبکار و شرور است و با توجه به ضربات مهلکی که خورده است؛ روایت دروغ می‌کند و تلاش دارد تا شکست خود را با کمک عوامل مزدور و واداده داخلی و با تزویر و شایعه جبران کند. در این خصوص رسانه‌ها باید تحلیل دقیق ارائه دهند تا آمادگی مردم بالاتر برود.

امام جمعه کرج خاطرنشان کرد: دشمن شرور و باند تبهکار و ارباب قمارباز آنها بداند که ایران هنوز از ظرفیت فراوان راهبردی و ژئوپلیتیک خود استفاده نکرده و دست خود را هوشیارانه روی ماشه نگه داشته تا اگر خطایی ببیند؛ جواب دشمن را با قدرت و صلابت بدهد.

وی افزود: با همین علمیات محدود ایران، آمریکا به خوبی فهمید که از رژیم صهیونی آسیب‌پذیرتر است.

نماینده ولی فقیه در البرز با اشاره به ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: این بهترین فرصت برای مسئولان هسته‎‌ای است که این امور را به طور مخفیانه دنبال کنند و آنها را در ابهام بگذارند.

وی تصریح کرد: همه باید تا پایان کار این شغال، آمادگی داشته باشند. مساجد و محلات وظایف خود را انجام دهند. هر محله اقدامات لازم را داشته باشد. همه باید آرایش خود را در عین آرامش حفظ کنند.

امام جمعه کرج در پایان به اهمیت جنگ شناختی هم اشاره و بیان کرد: جنگ شناختی مساله مهمی است و باید بیشتر تبیین شود. بخشی از قصه کربلا هم جنگ شناختی است و برخی تحت تأثیر شایعات برای جنگ با امام آمده بودند. 

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید