اعزام هیئت مذاکره‌ کننده اسرائیل به قطر

کدخبر: ۷۲۹۲۷۷
اقتصادنیوز: دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای از اعزام هیئت مذاکره‌کننده اسرائیلی به قطر خبر داد.
اعزام هیئت مذاکره‌ کننده اسرائیل به قطر

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هیئت مذاکره‌کننده این رژیم امروز یکشنبه برای انجام مذاکرات در مورد آتش‌بس در غزه و مبادله اسرا، راهی دوحه قطر خواهد شد.

الجزیره قطر گزارش داد، دفتر نتانیاهو در ادامه این بیانیه اعلام کرده است: اصلاحاتی را که حماس خواستار اعمال آن بر طرح پیشنهادی قطر شده بود، دریافت کردیم؛ اما این اصلاحات برای ما قابل قبول نیست.

در همین راستا، روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارانوت گزارش داد که بر اساس بیانیه منتشرشده از سوی دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، امکان حل مسائل باقی‌مانده در مذاکرات با حماس وجود دارد.

در ادامه این گزارش آمده است که ارزیابی‌های صورت‌گرفته در اسرائیل نشان می‌دهد اختلافات موجود با جنبش حماس در چارچوب مذاکرات، چندان گسترده و عمیق نیست.

براساس گزارش یدیعوت آحارونوت، اعزام این هیئت به قطر همزمان با سفر نتانیاهو به آمریکا در ساعات آینده صورت می‌گیرد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید