خبر جدید ترامپ درباره توافق آتش بس در غزه/ به زودی با نتانیاهو دیدار میکنم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ به اینکه آیا امروز دوباره نتانیاهو گفت و گو خواهد کرد، گفت: «او بعداً میآید. ما قرار است تقریبا منحصرا در مورد غزه صحبت کنیم.»
ترامپ مدعی شد: « ما باید این موضوع را حل کنیم. این یک تراژدی است و او میخواهد آن را حل کند، و من میخواهم آن را حل کنم، و فکر میکنم طرف مقابل هم امر را میخواهد.»
در همین حال فرستاده ویژه ترامپ در امور غرب آسیا (خاورمیانه) گفت که به توافق میان اسرائیل و حماس امیدوار است.
استیو ویتکاف گفت: «ما امیدواریم که تا پایان این هفته به توافقی برسیم که ما را به آتشبس ۶۰ روزه برساند. 10 اسیر زنده و ۹ اسیر فوت شده آزاد خواهند شد.»
نخست وزیر رژیم اسرائیل در سومین سفر خود به آمریکا از زمان روی کار آمدن ترامپ در دور دوم ریاست جمهوری اش تا روز پنجشنبه به وقت محلی در واشنگتن خواهد بود.
بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل که در حال حاضر به دلیل جنایات جنگی در غزه، تحت حکم بازداشت دیوان کیفری بینالمللی است، ادعا کرد که او و ترامپ در مورد جنگ «یک نظر» هستند.
نتانیاهو در پاسخ به سوالات در کنگره در واشنگتن دی سی مدعی شد: «حماس سلاحهای خود را زمین خواهد گذاشت و حماسی وجود نخواهد داشت.»
ارسال نظر