کندوان و هراز یکطرفه شد/ مسافران با احتیاط رانندگی کنند

کدخبر: ۷۳۰۱۹۶
اقتصادنیوز: رئیس پلیس راه مازندران از یک‌طرفه شدن کندوان و هراز با توجه به افزایش حجم تردد در ساعت ۱۸ عصر امروز خبر داد.
کندوان و هراز یکطرفه شد/ مسافران با احتیاط رانندگی کنند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سرهنگ «هادی عبادی» رئیس پلیس راه مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در آمل با بیان اینکه با توجه بازگشت مسافران و برگشت روستاییان از مناطق ییلاقی شاهد حجم تردد در محورها هستیم، اظهار داشت: این افزایش ترافیک در محور کندوان و هراز رفت و برگشت مشاهده می‌شود. 

وی از انسداد جنوب به شمال کندوان در ساعت 14 امروز خبر داد افزود: حدود ساعت 18 نیز این محور از مرزن‌آباد به پل زنگوله یک‌طرفه اعمال می‌شود.

خبر مرتبط
مسیر شیراز - بندرعباس کوتاه می‌شود

اقتصادنیوز: مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس از تداوم عملیات اجرایی محور ترانزیتی سعادت‌شهر - ارسنجان - خرامه - سروستان - باب‌انار خبر داد.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به اینکه یک‌طرفه شدن کندوان تا پایان تخلیه بار ترافیکی ادامه دارد، گفت: تردد کامیون کماکان در این محور ممنوع است.

عبادی از ترافیک سنگین و روان در محور هراز خبر داد و یادآور شد: این تردد پرحجم در مناطق جنگلی چلاو، پنجاب، پلیس راه لاریجان، سپاسد، آب اسک و پلور گزارش می‌شود. 

وی با بیان اینکه به‌منظور مدیریت در کنترل ترافیکی این محور به‌طور مقطعی یک‌طرفه انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: تردد در محورهای سوادکوه و کیاسر نیز پرحجم و روان است و فعلا محدودیت ترافیکی دستور کار نیست.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید