ساعت کاری ادارات این استان فردا تغییر کرد

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۷۳۴۷۴۹
اقتصادنیوز: ساعت کار ادارات مازندران برای روز دوشنبه ۱۳ مرداد کاهش یافت.
ساعت کاری ادارات این استان فردا تغییر کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، ساعت کار ادارات و ستگاه‌های اجرایی و مراکز آموزشی مازندران برای روز دوشنبه -۱۳ مرداد- به دلیل استمرار گرمای هوا و روند افزایشی مصرف برق در این استان کاهش یافت.

تداوم و پایداری هوای گرم در مازندران که در ۲ هفته گذشته به شکل چشمگیری احساس شده و به دلیل افزایش مصرف برق، تعطیلی روزهای یکم و هشتم مرداد را در این استان به دنبال داشت، منجر به کاهش ۲ ساعته مدت کار ادارات، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی غیردولتی مازندران در روز دوشنبه -۱۳ مرداد- شد.

به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران به‌دلیل استمرار موج گرما و با هدف مدیریت مصرف انرژی، فردا -دوشنبه- ساعت کاری همه ادارات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی، مراکز آموزشی و مجموعه‌های بخش خصوصی (به‌جز دستگاه‌های خدمات‌رسان) در سراسر مازندران تغییر می‌یابد.

عیسی قاسمی طوسی اظهار کرد: بر اساس تصمیم اتخاذ شده، در روز دوشنبه ۱۳ مرداد، ساعت کاری ادارات از ۷ تا ۱۱ خواهد بود.

وی افزود: این تصمیم در چارچوب مصوبات کارگروه ناترازی انرژی استان و با هدف کاهش فشار بر زیرساخت‌های تأمین برق اتخاذ شده است.

معاون استاندار مازندران با تأکید بر اهمیت همیاری مردم و دستگاه‌ها در عبور از روزهای گرم پیشِ‌رو، از شهروندان خواست با رعایت اصول مصرف بهینه انرژی، در اجرای هرچه بهتر این تصمیم همکاری کنند.

قاسمی طوسی خاطرنشان کرد: این تعطیلی شامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان مانند مراکز درمانی، اورژانس، آتش‌نشانی و سایر نهادهای خدمت‌رسان حیاتی نخواهد بود و فعالیت این مراکز طبق روال معمول ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، شدت گرمای هوا در ماه جاری تا کنون ۲ روز کاری در مازندران را تعطیل کرد. روزهای یکم و هشتم مرداد با هدف کاهش مصرف برق و جبران ناترازی‌های انرژی در این استان تعطیل شده بود.

هواشناسی مازندران پیش‌بینی کرده است که هوای گرم و شرجی در این استان دست‌کم تا پایان هفته ادامه دارد و حتی استمرار این وضعیت دمایی تا ۱۰ روز آینده نیز پیش‌بینی شده است.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید