اینترنت برای مردم افغانستان قطع شده اما مقامات طالبان به استارلینک وصل اند

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۷۴۵۶۲۹
اقتصادنیوز: یک مقام طالبان گفت که قطعی مخابرات تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت. این در حالی است که شواهد نشان می‌دهد مقامات طالبان به اینترنت استارلینک دسترسی دارند.
اینترنت برای مردم افغانستان قطع شده اما مقامات طالبان به استارلینک وصل اند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از دنیای اقتصاد، خبرگزاری‌های بین‌المللی می‌گویند ارتباطشان با دفاترشان در کابل، پایتخت، قطع شده است. اینترنت موبایل و تلویزیون ماهواره‌ای نیز در سراسر افغانستان به شدت مختل شده است.

یک مقام طالبان گفت که قطعی مخابرات تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت. این در حالی است که شواهد نشان می‌دهد مقامات طالبان به اینترنت استارلینک دسترسی دارند.

طلوع نیوز، یک کانال خبری خصوصی در افغانستان، با توجه به پیش‌بینی اختلال در شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی خود، از مردم خواست صفحات رسانه‌های اجتماعی‌شان را برای اطلاع از آخرین اخبار دنبال کنند. رسانه‌های محلی گزارش دادند که پروازها از فرودگاه کابل نیز مختل شده است. طبق گزارش سرویس ردیابی پرواز Flightradar۲۴، حداقل هشت پرواز که قرار بود روز سه‌شنبه از فرودگاه بین‌المللی کابل پرواز کنند یا به آنجا برسند، لغو شده‌اند.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید