افزایش بارش‌ها در 13 استان کشور/ تهران رکورددار کم‌ بارشی شد

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۸۰۷۷۲۶
اقتصادنیوز: بیشترین بارش‌ها با 62.7 درصد رشد برای استان هرمزگان است. در این استان از ابتدای سال آبی جاری تا 26 شهریور 1405، 291 میلیمتر بارندگی ثبت شده است.
افزایش بارش‌ها در 13 استان کشور/ تهران رکورددار کم‌ بارشی شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، مطابق آمار و داده‌های سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا 26 شهریور 1405 میزان بارش‌ها در کشور نسبت به دوره بلندمدت 1.1 میلیمتر افزایش یافته است.

در بازه اشاره شده 229.9 میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نیم درصد بیشتر از دوره بلندمدت است. در 13 استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ایلام، بوشهر، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، گلستان و هرمزگان بارش‌ها افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها با 62.7 درصد رشد برای استان هرمزگان است. در این استان طی مدت یاد شده 291 میلیمتر بارندگی ثبت شده است.

در 18 استان دیگر کشور بارش‌ها منفی و بیشترین کاهش بارش برای استان تهران با منفی 40.8 درصد بوده است. در تهران طی بازه اشاره شده 164.8 میلیمتر بارندگی ثبت شده، در حالی میزان بارش‌ها در دوره بلندمدت 278.3 میلیمتر بوده است.

در استان‌های گیلان و مازندران به ترتیب رشد منفی 25.5 و 11.2 درصدی ثبت شده است.

 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O