حمله تند لیبرمن به نتانیاهو و کابینه اسرائیل

کدخبر: ۶۴۱۲۹۷
اقتصادنیوز: وزیر اسبق جنگ اسرائیل امروز (چهارشنبه) بار دیگر از عملکرد کابینه این رژیم در جنگ و بی‌توجهی آن به وضعیت وخیم شهرک نشینان در شمال فلسطین اشغالی انتقاد کرد.
حمله تند لیبرمن به نتانیاهو و کابینه اسرائیل

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، « آویگدور لیبرمن » رئیس حزب « اسرائیل بیتنو » در این باره گفت: کابینه، ساکنان شمال را رها کرده و به آنها بی‌توجه است.

خبر مرتبط
ضربه سنگین حزب الله به مقر فرماندهی مهم ارتش اسرائیل

اقتصادنیوز: حزب‌الله لبنان امروز-چهارشنبه- تایید کرد به مقر فرماندهی یگان ۹۱ اشغالگران حمله کرده است.

وی گفت: شهرک نشینان شمال مانند پرنده توسط حزب‌الله شکار می‌شوند و کابینه نسبت به سرنوشت آنها بی‌توجه است.

 عملیات «طوفان الاقصی» در ۱۵ مهرماه، سیستم امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی را به هم ریخته و به عقیده بسیاری از کارشناسان، این رژیم دیگر نخواهد توانست وضعیت گذشته را بازیابد.

خبر مرتبط
وزیر کابینه جنگ اسرائیل: در برابر حماس و حزب الله شکست خوردیم، در برابر ایران هم شکست می‌خوریم

اقتصادنیوز : یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی ناامیدانه گفت: در برابر حماس و حزب الله شکست خوردیم، در برابر ایران هم شکست می‌خوریم.

تشدید اختلافات داخلی میان سران رژیم صهیونیستی درباره مقصران شکست از مقاومت فلسطین و حزب‌الله نیز بر دامنه تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی افزوده و اغلب صهیونیست‌ها، نتانیاهو را مقصر این شکست می‌دانند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید