ونس: خروج آمریکا از مناقشه با ایران سبب به بحران جهانی انرژی می شود

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۷۳۷۵
اقتصادنیوز: ونس روابط آمریکا با اسرائیل را با مناسبات ایالات متحده و اعضای ناتو مقایسه کرد و گفت آمریکا در ناتو «روابط و مشارکت‌های مهم بسیاری» دارد، اما این به معنای تابعیت کامل سیاست خارجی آمریکا در اروپا از ناتو نیست.
ونس: خروج آمریکا از مناقشه با ایران سبب به بحران جهانی انرژی می شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، معاون رئیس جمهوری آمریکا با بیان این ادعا که دولت آمریکا در سیاست خارجی، منافع خود را در اولویت قرار می‌دهد، و در سیاست خاورمیانه‌ «تابع اسرائیل» نیست، مدعی شد: خروج آمریکا از مناقشه با ایران و رها کردن منطقه برای رویارویی تنها با این بحران، به بحران جهانی انرژی منجر خواهد شد!

خبر مرتبط
اظهارات ونس درباره هدف قرار گرفتن کشتی‌ها توسط ایران

اقتصادنیوز: ونس گفت: تا زمانی که ایران به هدف قرار دادن کشتی‌ها ادامه دهد، رها کردن منطقه توسط آمریکا لزوماً به معنای بحران جهانی انرژی خواهد بود!

جی‌دی ونس این ادعاها را در حالی در نشست «آل – این» بیان کرد که دولت دونالد ترامپ به دلیل جنگ بی دلیل علیه ایران که از سوی رژیم اسرائیل به این جنگ کشیده شد، تحت فشار افکار عمومی آمریکا و جهان است.

تیلور ون کرک مدیر ارتباطات دفتر معاون رئیس جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه به وقت محلی، بخشی از ادعاهای ونس را درباره روابط آمریکا و اسرائیل منتشر کرد.

ونس در پاسخ به سوالی درباره رابطه دولت ترامپ با اسرائیل و بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر این رژیم گفت: اسرائیل در زمینه فناوری نظامی و تبادل اطلاعات «شریکی مهم» برای آمریکا بوده است، اما هر دو، همیشه در همه موضوعات اتفاق نظر ندارند.

معاون رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: معتقدم رئیس جمهور ترامپ بیش از هر رئیس جمهوری دیگر آمریکا در ۴۰ سال اخیر آمادگی نشان داده است که هرگاه منافع مردم آمریکا را متفاوت از منافع اسرائیل تشخیص دهد، مسیری متفاوت از نتانیاهو در پیش بگیرد.

معاون ترامپ افزود: روابط آمریکا و اسرائیل، مانند دیگر روابط خارجی ایالات متحده، باید بر اساس منافع آمریکا تعریف شود.

ونس روابط آمریکا با اسرائیل را با مناسبات ایالات متحده و اعضای ناتو مقایسه کرد و گفت آمریکا در ناتو «روابط و مشارکت‌های مهم بسیاری» دارد، اما این به معنای تابعیت کامل سیاست خارجی آمریکا در اروپا از ناتو نیست.

معاون ترامپ مدعی شد: به همین ترتیب، آمریکا نمی‌تواند سیاست خارجی خود در خاورمیانه را تابع اسرائیل کند.

وی گفت: «ما با دیگران همکاری می‌کنیم وقتی که همکاری می‌کنیم، و وقتی اختلاف داریم اختلاف خواهیم داشت، و منافع آمریکا را دنبال خواهیم کرد.»

معاون ترامپ این رویکرد، تنها مسیر «سیاست خارجی عقلانی» توصیف کرد.

ونس همچنین در تلاش برای توجیه پیامدهای اقتصادی جنگ علیه ایران با طرح ادعایی مضحک مدعی شد: خروج آمریکا از مناقشه با ایران و رها کردن منطقه برای رویارویی تنها با این بحران، به بحران جهانی انرژی منجر خواهد شد!

معاون رئیس‌ جمهوری آمریکا در حالیکه دولت ترامپ در آستانه انتخابات میاندوره ای کنگره تحت فشار افکار عمومی قرار دارد، ادعا کرد: تا زمانی که ایران به هدف قرار دادن کشتی‌ها ادامه دهد، رها کردن منطقه توسط آمریکا لزوما به معنای بحران جهانی انرژی خواهد بود!

ونس مدعی شد: در تلاش هستیم تا از اماکن و دارایی‌ های آمریکا در منطقه محافظت و تداوم جریان نفت و گاز طبیعی به بازارهای جهانی را تضمین کنیم.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O