قطعی برق در سرزمین‌های اشغالی/ حملات مقاومت لبنان تشدید شد

کدخبر: ۶۴۶۰۸۱
اقتصادنیوز: رسانه‌های عبری از قطعی برق در مناطقی از شمال فلسطین اشغالی بر اثر حملات مقاومت لبنان خبر دادند.
قطعی برق در سرزمین‌های اشغالی/ حملات مقاومت لبنان تشدید شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، روزنامه هاآرتص امروز شنبه نوشت در پی موشکی که از جنوب لبنان شلیک شد و به خط اصلی برق اصابت کرد، برق محله‌هایی از شهرک «کریات شمونا» قطع شد.

خبر مرتبط
مقاومت لبنان پایگاه های صهیونیست ها را هدف گرفت

اقتصادنیوز: مقاومت لبنان پایگاه‌های صهیونیست‌ها در شمال اراضی اشغالی را هدف قرار داد.

حزب‌الله لبنان از زمان حمله رژیم صهیونیستی به غزه، در حمایت از مردم این باریکه و مقاومت فلسطین، بی‌وقفه فلسطین اشغالی را بمباران می‌کند تا جایی که شهردار شهرک «مرگلیوت» امروز اعتراف کرد: هفته بسیار خشونت آمیزی در شمال در مرز با لبنان سپری شد و هر لحظه ممکن بود به دست حزب‌الله جراحت ببینیم‌.

خبر مرتبط
حزب الله لبنان مواضع صهیونیست ها را با خاک یکسان کرد

اقتصادنیوز: حزب الله یک مرکز نظامی دیگر رژیم صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار داد.

وی همچنین اظهارات ارتش رژیم صهیونیستی را در مورد حذف حزب الله و آسیب رساندن به توانایی مانور آن را «بی‌پایه» دانست و در ادامه گفت خسارت در شمال فلسطین اشغالی بسیار سنگین است و آینده به هیچ وجه معلوم نیست.

کمی پیشتر حزب‌الله لبنان دو پایگاه صهیونیستی «السماقه» و «رویسه القرن» را با موشک هدف قرار گرفت.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید