رئیس جمهور آمریکا: توافق قوی و قابل راستی آزمایی با ایران را ترجیح می دهم

کدخبر: ۷۱۸۷۹۲
اقتصادنیوز: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: یک توافق قوی و قابل راستی آزمایی با ایران را ترجیح می دهم.
رئیس جمهور آمریکا: توافق قوی و قابل راستی آزمایی با ایران را ترجیح می دهم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در گفت و گو با «هیو هیویت» خبرنگار مشهور آمریکایی که ویدئوهای این مصاحبه در شبکه های اجتماعی منتشر شده است، درباره مذاکرات میان تهران – واشنگتن گفت: توافق با ایران ساده‌ است. توافق قوی و قابل راستی‌آزمایی با ایران را ترجیح می‌دهم. ما کارشناسان بسیار خوبی داریم که می‌توانند این توافق را راستی‌آزمایی کنند.

رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به سوالی درمورد برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران با تکرار تهدیدات خود مدعی شد: ما ترجیح می دهیم توافق قوی و قابل راستی آزمایی داشته باشیم اما اگر چنین توافقی حاصل نشود، فقط دو گزینه باقی می ماند.

ترامپ سپس با تکرار ادعاها و تهدیدات تو خالی خود و واشنگتن علیه برنامه هسته ای ایران مدعی شد: یا تاسیسات آنها به نرمی و یا با خشونت نابود خواهد شد.

 رئیس جمهوری آمریکا پیش از انتشار این مصاحبه، روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره موضع واشنگتن درباره غنی سازی اورانیوم از سوی ایران گفت: «ما هنوز در این‌باره تصمیمی نگرفته‌ایم. در آینده تصمیم خواهیم گرفت، اما در حال حاضر هیچ تصمیمی اتخاذ نشده است.»

ترامپ در ادامه گفت و گو با خبرنگار مشهور آمریکایی در پاسخ به سوالی درباره ادعای مقامات آمریکایی در مورد «تلاش ایران برای ترور خود» نیز گفت: آنقدر احمق نیستم که به این سوال پاسخ دهم. شما هرگز نمی‌توانید به چنین سوالی پاسخ دهید.

رئیس جمهوری آمریکا در عین حال ادعا کرد: قوی‌ترین دستورات را صادر کرده‌ام. اهمیتی ندارد چه کشوری باشد، اگر کسی به رئیس جمهوری آمریکا آسیب بزند، صدمه خواهد دید.

ترامپ سپس با تکرار ادعاهایش گفت: اگر من رئیس جمهور می‌شدم، هفتم اکتبر، جنگ اوکراین و خروج فاجعه‌بار از افغانستان روی نمی داد و  شرافتمندانه از افغانستان خارج می‌شدیم.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید