دستگیری ۶ عامل اسرائیل در قصرشیرین+ جزئیات

کدخبر: ۷۲۵۹۷۸
اقتصادنیوز: ۶ نفر از افراد وابسته به سرویس اطلاعاتی اسرائیل با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در نوار مرزی قصرشیرین شناسایی و دستگیر شدند.
دستگیری ۶ عامل  اسرائیل در قصرشیرین+ جزئیات

به گزارش اقتصادنیوز  به نقل از ایرنا، با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج)، ۶ نفر از افراد وابسته به سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در نوار مرزی قصرشیرین شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ جبار کاکایی افزود: دستگیر شدگان که همگی خانم‌ هستند در رصد چتر اطلاعاتی سربازان گمنام قرار داشته و با یک دستگاه خودروی شاسی بلند قصد خروج از مرز و فرار به کشور همسایه را داشتند که دستگیر شدند.

در برخی از مکان‌هایی که با پهپاد مورد حمله قرار گرفته‌اند، رفترهایی مشکوک دیده شده است.

وی اظهار کرد: افراد دستگیر شده با هماهنگی سربازان گمنام امام زمان در اداره اطلاعات و اطلاعات سپاه قصرشیرین در مبادی خروجی مرزی(قصرشیرین) دستگیر شدند که متعاقبا اطلاعات تکمیلی در رابطه با جزئیات دستگیری این افراد منعکس و به اطلاع عموم‌ مردم خواهد رسید.

فرمانده سپاه سرپل ذهاب با بیان اینکه امنیت خط قرمز ما است از همه مردم می خواهیم که ضمن همکاری با عوامل اطلاعاتی و امنیتی و پلیس موارد مشکوک را با شماره های ۱۱۴ و ۱۱۳ و ۱۱۰ اطلاع دهند که در کوتاهترین زمان ممکن موارد رصد و پیگیری می شود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید