بیانیه حزب‌الله لبنان درباره ادعای دولت جولانی

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۰۶۵۵
اقتصادنیوز: حزب الله لبنان به شدت ادعاهای وزارت کشور رژیم تروریستی الجولانی را در خصوص بازداشت یک فرد مرتبط با این حزب در سوریه رد کرد.
بیانیه حزب‌الله لبنان درباره ادعای دولت جولانی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد که ادعاهای وزارت کشور سوریه وابسته به رژیم تروریستی الجولانی را مبنی بر ارتباط یکی از افراد بازداشت شده در استان حمص با این حزب رد می‌کند.

المیادین گزارش داد، در ادامه این بیانیه آمده است، حزب الله هیچ فعالیتی در سوریه و هیچ ارتباطی با تحولات یا درگیری‌های این کشور ندارد. حزب الله خواهان تحقق امنیت و ثبات در سوریه است.

وزارت کشور رژیم تروریستی الجولانی مدعی شده بود که شخصی به نام محمود فاضل که به همراه تعدادی از مهمات جنگی بازداشت شده با حزب الله در ارتباط بوده و قصد داشت در منطقه عملیات انجام دهد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید