محمود سریع القلم:

ترامپ، کتاب مطالعه نمی کند و در جلسات بیشتر از 10 دقیقه وقت نمی گذارد/ با توجه به شخصیت ترامپ، شاید غافلگیری های دیگری رخ دهد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۷۵۳۸
اقتصادنیوز: سریع القلم گفت: ترامپ برای سه‌ونیم سال رئیس‌جمهور آمریکا خواهد بود و با توجه به شخصیتش، ممکن است غافلگیری‌ها و اتفاقات غیرمنتظره دیگری هم رخ دهد.
ترامپ، کتاب مطالعه نمی کند و در جلسات بیشتر از 10 دقیقه وقت نمی گذارد/ با توجه به شخصیت ترامپ، شاید غافلگیری های دیگری رخ دهد

به گزارش اقتصادنیوز، دکتر محمود سریع القلم، استاد دانشگاه شهید بهشتی در بخشی از سخنرانی خود در همایش رویداد جامع معدن و صنایع معدنی که به همت گروه رسانه ای دنیای اقتصاد برگزار شد، درباره وضعیت ایران در منطقه و جهان گفت: ایران در این دو دایره متداخلِ تحولات جهانی و منطقه‌ای قرار گرفته است.

وی گفت: یکی از نکات مهمی که می‌تواند سرنوشت کشور را حداقل تا نوامبر ۲۰۲۶ و سپس در دوره ریاست‌جمهوری ترامپ رقم بزند، این است که ترامپ شخصیتی دارد که بیشتر از طریق ارتباطات مستقیم تصمیم‌گیری می‌کند. او متن نمی‌خواند، کتاب مطالعه نمی‌کند و در جلسات بیشتر از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای بحث و گفت‌وگو وقت نمی‌گذارد. عمدتاً از طریق تلفن با دوستان خود ارتباط برقرار می‌کند و امور را پیش می‌برد.

خبر مرتبط
سریع القلم: ستون فقرات حکمرانی باید «رشد و توسعه اقتصادی» باشد | جنگ 12 روزه توسط یهودیان نیویورک طراحی و هدایت شد

اقتصادنیوز: سریع القلم گفت: برای تغییر شرایط، ایران نیازمند تحول در پارادایم ذهنی است. ستون فقرات حکمرانی باید «رشد و توسعه اقتصادی» باشد.

وی ادامه داد: بخش عمده عملیات ۱۲ روزه‌ای که در ایران رخ داد، توسط یهودیان نیویورک طراحی و هدایت شد. ترامپ ۴۰ سال در نیویورک در حوزه مستغلات فعال بود و عمده دوستان او در همین بخش بودند. از آنجا که بخش عمده مستغلات در آمریکا در اختیار یهودیان است، این پیوند همچنان پررنگ است. بنابراین این فرد برای سه‌ونیم سال رئیس‌جمهور آمریکا خواهد بود و با توجه به شخصیتش، ممکن است غافلگیری‌ها و اتفاقات غیرمنتظره دیگری هم رخ دهد.

استاد دانشگاه شهید بهشتی افزود: در رابطه با مسائل ایران، آنچه پیش‌روی اقتصاد سیاسی ماست این است که کشورهای عربی، ترکیه، روسیه و چین همگی سکوت اختیار کرده‌اند.

سریع القلم درباره هدف اسرائیل برای مقابله با ایران گفت: اسرائیل به دنبال تجزیه سرزمینی ایران است. اگر این تجزیه محقق نشود، هدف اسرائیل آن است که ایران را به کشوری ضعیف تبدیل کند. حال، ایران در برابر این وضعیت چگونه می‌تواند در عرصه استراتژیک و دیپلماسی بازی کند؟ پاسخ به این پرسش به توانمندی‌های فکری و نظری مسئولان بستگی دارد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید