تعطیلی دفاتر انویدیا و آمازون در دوبی به‌دلیل تنش‌های منطقه‌ای/ آسیب به مراکز داده در امارات و بحرین

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۳۲۲۰
اقتصادنیوز: به دنبال جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، شرکت‌های بزرگ فناوری در حال واکنش اضطراری برای حفاظت از کارکنان خود در غرب آسیا هستند.
تعطیلی دفاتر انویدیا و آمازون در دوبی به‌دلیل تنش‌های منطقه‌ای/ آسیب به مراکز داده در امارات و بحرین

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، تنش‌های منطقه‌ای پس از حملات مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران به شدت افزایش یافته و این حملات باعث تعطیلی دفاتر شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکایی در دوبی شده است.

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، در ایمیلی به کارکنان این شرکت سخت‌افزاری آمریکایی اعلام کرد دفتر این شرکت در دوبی به طور موقت بسته شده است و کارکنان دورکاری خواهند کرد.

وی افزود تیم مدیریت بحران انویدیا به طور شبانه‌روزی در تلاش است تا از کارکنان و خانواده‌های آنها در خاورمیانه پشتیبانی کند، که شامل حدود ۶۰۰۰ کارمند مستقر در خاک سرزمین‌های اشغالی نیز می‌شود.

شرکت آمازون هم اعلام کرده که تمام دفاتر شرکتی‌اش در خاورمیانه را تعطیل کرده و به کارکنان دستور داده از خانه کار کنند و دستورالعمل‌های مقامات محلی را دنبال نمایند.

این شرکت آمریکایی دارای دفاتر و مراکز داده متعدد در چندین کشور منطقه از جمله امارات متحده عربی، عربستان سعودی، اردن، بحرین، کویت، مصر، ترکیه و خاک سرزمین‌های اشغالی است.

دو مرکز داده آمازون در امارات و یکی در بحرین در اثر حملات پهپادی آسیب دیده‌اند که باعث اختلال در خدمات رایانش ابری و نیاز به انتقال بار کاری آن به سایر مناطق شده است.

ده‌ها نفر از کارکنان گوگل که برای حضور در یک کنفرانس فروش در دوبی حضور داشتند، به‌دلیل لغو گسترده پرواز‌ها در منطقه گیر افتاده‌اند.

کنفرانسی که به نام Accelerate برگزار شده بود، باعث شده بود بسیاری از کارکنان این شرکت در دوبی بمانند، اما با افزایش بی‌سابقه لغو پرواز‌ها (بیش از ۱۱ هزار پرواز) امکان خروج از منطقه برای آنها فراهم نشده است.

جنگ اخیر باعث لغو گسترده پروازها، اختلال در زندگی روزمره، اینترنت، حمل‌ونقل انرژی و تجارت در منطقه غرب آسیا شده است.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O