حمله سپاه پاسداران به مرکز فرماندهی سنتکام در اردن

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۹۱۱۵
اقتصادنیوز: سپاه پاسداران اعلام کرد: ساعتی پیش رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه، پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در اردن را با چند فروند موشک بالستیک هدف قرار دادند.
حمله سپاه پاسداران به مرکز فرماندهی سنتکام در اردن

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سپاه پاسداران با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در اردن هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت.

خبر مرتبط
گزارش تلگراف درباره یکی از مرگبارترین سلاح‌های ایران/ پهپاد حدید 110 پرسرعت و غیر قابل شناسایی است/ سپاه در رونمایی از از سلاح جدید خود در میانه جنگ چه هدفی داشت؟

اقتصادنیوز: به نوشته تلگراف، در حالی که بیشتر پهپادهای تهاجمی ایران از موتورهای ملخی استفاده می‌کنند و سرعت نسبتاً پایینی دارند، «حدید 110» جدید به یک موتور توربوجت مجهز شده است.

متن اطلاعیه فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است :

بسم الله قاصم الجبارینو قاتلوهم حتی لا تکون فتنه

مردم عظیم الشأن و حماسه آفرین ایران اسلامی؛ استمرار حضور آگاهانه شما در صحنه، جهان را به شگفتی و تحسین واداشته و دعای خیر شما عملیات پیروزمندانه رزمندگان اسلام را تضمین کرده است.

️در پاسخ به اقدامات تجاوزکارانه ارتش کودک‌کش آمریکا، ساعتی پیش رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه، پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در اردن را با چند فروند موشک بالستیک هدف قرار دادند.

️تا زمانی که تهدیدات علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه دارد و اقدامات غیر قانونی و شرارت آمیز نیروهای آمریکایی علیه منافع ما در جریان است، مقاومت هم ادامه دارد. تهدیدات مقامات آمریکایی و مداخلات غیرقانونی علیه منافع ما باید متوقف شود.

و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O