ان‌بی‌سی: آمریکا از توان پهپادی ایران آسیب جدی دیده است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۹۴۳۲
اقتصادنیوز: شبکه ان‌بی‌سی نیوز به نقل از سناتور دموکرات کریس کونز گزارش داد که ایالات متحده به‌شدت از توانمندی‌های ایران در حوزه پهپادها آسیب دیده است.
ان‌بی‌سی: آمریکا از توان پهپادی ایران آسیب جدی دیده است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، شبکه ان‌بی‌سی نیوز به نقل از سناتور دموکرات کریس کونز گزارش داد که ایالات متحده به‌شدت از توانمندی‌های ایران در حوزه پهپادها آسیب دیده است.

کونز گفت آمریکا نیروهای خود را از دست می‌دهد و پایگاه‌ها، سفارتخانه‌ها و تأسیسات نفت، گاز و لجستیکی این کشور هدف حملات قرار می‌گیرند. وی افزود ایران ثابت کرده که فناوری آن توان تولید انبوه پهپادهای مرگبار و کم‌هزینه را دارد.

ان‌بی‌سی همچنین به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا گزارش داد که شرکت‌های اوکراینی فعال در حوزه پهپادها برای فروش محصولات خود به وزارت دفاع آمریکا وارد این کشور شده‌اند.

به گفته منابع آگاه، مذاکراتی نیز درباره چگونگی ادغام فناوری‌های پیشرفته اوکراینی در آمریکا در جریان است. این منابع افزودند که جنگ‌های روسیه و اوکراین و همچنین درگیری با ایران از نظر توسعه فناوری دفاع در برابر پهپادها به یکدیگر نزدیک شده‌اند و یکی از دلایل تقویت همکاری واشنگتن و کی‌یف، نیاز آمریکا به ارتقای فناوری پهپادی خود برای مقابله با ایران است.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O