خبر خوش مدافع سرسخت فیلترینگ برای مخالفان فیلترینگ/ چرا رییس جمهور جلسات شورای عالی فضای مجازی را تشکیل نمی‌دهد؟

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۷۱۸۱
مدافع سرسخت فیلترینگ می گوید: جلسات شورای عالی فضای مجازی باید با اذن و دعوت رئیس‌جمهور تشکیل شود، اما ایشان چنین اجازه‌ای نمی‌دهند و اکنون بیش از ۱۴ ماه است که شورای عالی تعطیل مانده است.
خبر خوش مدافع سرسخت فیلترینگ برای مخالفان فیلترینگ/ چرا رییس جمهور جلسات شورای عالی فضای مجازی را تشکیل نمی‌دهد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از عصرایران، رسول جلیلی، عضو شورای عالی فضای مجازی و مدافع سرسخت فیلترینگ و حامی هر طرح محدودکننده‌ در گفت و گویی با خبرگزاری مهر، یک خبر امیدوار کننده برای مخالفان فیلترینگ داده و آن هم این که: 

جلسات شورای عالی فضای مجازی باید با اذن و دعوت رئیس‌جمهور تشکیل شود، اما ایشان چنین اجازه‌ای نمی‌دهند و اکنون بیش از ۱۴ ماه است که شورای عالی تعطیل مانده است.

اما چرا امیدوار کننده؟ چون رییس جمهور دریافت از این شورا رفع فیلترینگ درنمی‌آید و نگاه پزشکیان به نهادها کاربردی و کارکردی است تا گرهی باز کنند نه آن که گره را کورتر کنند و از این رو ستاد راهبری فضای مجازی تشکیل داد تا اینترنت به قبل از ۱۸ دی ۱۴۰۴ بازگردد و بعد از آن سراغ گشایش سکوهای پیام‌رسان برود.

حالا اما ببینید رسول جلیلی چه دیدگاهی دارد:

 -دیوان عدالت اداری در بدو امر، استدلال‌های ما ۴ شاکی از تشکیل ستاد را را منطقی و معقول دانست و آن را پذیرفت. اما در اتفاقی غیرمنتظره، دفتر ریاست‌جمهوری تغییرات جزئی در شرح وظایف و روش انجام کار این ستاد اعمال کرد و رونوشت آن را به دیوان فرستاد. 

 دیوان عدالت اداری اما بر خلاف انتظار، صرفا با استناد به همان رونوشت و با این توجیه که مقدمات طرح شکایت تغییر یافته است، موضوع را مختومه اعلام کرد. ما گله‌مند بودیم، اما با توجه به شرایط ویژه و وضعیت جنگی حاکم بر کشور، ترجیح دادیم موضوع را بیش از آن پی‌گیری نکنیم. 

- بیش از ۱۴ ماه است که شورای عالی تعطیل مانده اما ستاد مذکور به‌طور مستمر جلسه تشکیل می‌دهد، مصوبه می‌گذراند و مصوبات آن که برخی دارای تاثیرات و تبعات فراقوه‌ای است، برای اجرا ابلاغ می‌شود. 

- دربارهٔ بازگشایی اینستاگرام:  بارها در یادداشت‌ها و سخنرانی‌های خود ابراز نگرانی و تصریح کرده‌ام که سکوهای آمریکایی، ابزارهای عملیاتی و جنگی دولت ایالات متحده در تهاجم علیه جمهوری اسلامی ایران هستند. هیچ شکی وجود ندارد که شبکه‌های اجتماعی آمریکایی و برخی سکوهای بین‌المللی همسو، مستقیماً در خدمت ساختار تهاجمی دشمن علیه ما عمل می‌کنند. تجربیات عینی گذشته، از جمله در مقاطع حساسی چون جنگ ۱۲ روزه، جنگ ۴۰ روزه و کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴، به روشنی کارکرد تخریبی و نقش‌آفرینی همه‌جانبه این سکوها را به اثبات رسانده است. در شرایطی که مردم ما به دلیل تحریم‌ها و فشارهای همه‌جانبه در تنگنای اقتصادی هستند و با مقاومت و صبوری این دوران را سپری می‌کنند، بسیار خطاست که برای پوشاندن یک ضعف یا منحرف‌کردن ذهن افکار عمومی، معضل جدیدی با ابعاد امنیتی و فرهنگی بر کشور بار کنیم.

-بازگشایی اینستاگرام کاملا برخلاف عقلانیت و انصاف است؛ چراکه مشکل اقتصادی بدین وسیله حل نخواهد شد و هم‌زمان در کوتاه‌مدت بحرانی مضاعف خلق می‌شود. ارتباط‌دادن این دو موضوع به‌یکدیگر یک خطای فاحش کارشناسی است. 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O