«اقتصادنیوز» گزارش می‌دهد؛

پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز ۷ تیر ۱۴۰۵ | سکه پشت مرز مقاومت ۱۶۷ میلیون ایستاد، طلا چشم‌انتظار سیگنال ارزی

سرویس: اخبار طلا و ارز کدخبر: ۷۹۳۶۰۵
اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز معاملات روز یکشنبه را در حالی آغاز می‌کند که رشد نرخ دلار هرات و تتر، انتظارات افزایشی را تقویت کرده، اما معامله‌گران همچنان با احتیاط حرکت می‌کنند. در شرایطی که طلای جهانی به دلیل تعطیلات آخر هفته برای دومین روز متوالی روی ۴۰۸۹ دلار ثابت مانده است.
پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز ۷ تیر ۱۴۰۵ | سکه پشت مرز مقاومت ۱۶۷ میلیون ایستاد، طلا چشم‌انتظار سیگنال ارزی

به گزارش اقتصادنیوز، بازار طلا و سکه و ارز در حالی معاملات دومین روز هفته را آغاز می‌کند که روز شنبه پس از سه روز تعطیلی، قیمت‌ها از جمله تتر و دلار هرات و قیمت پشت خطی طلا و سکه در شب پنج‌شنبه و در روز جمعه صعودی شده بود و همین سیگنال به بازار در آغاز معاملات نخستین روز هفته انتقال شد و قیمت‌ها با گپ مثبت چند کانال بالاتر بازگشایی شدند اما در روند روزانه نوسان محدود و نزولی داشتند.

خبر مرتبط
صعود 6 کاناله قیمت دلار | قیمت طلا بالا رفت؛ سکه 166 میلیون شد | بازار تحت تاثیر فضای سیاسی

اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز در نخستین روز معاملاتی هفته پس از تعطیلات، با گپ‌های مثبت و جهش چند کاناله بازگشایی شد؛ اما در ادامه با افزایش عرضه و احتیاط معامله‌گران، بخشی از رشد اولیه تعدیل شد و بازار به فاز نوسانی و انتظاری رفت.

فضای کلی بازار همچنان تحت‌تأثیر انتظارات تورمی، ریسک‌های سیاسی و سیگنال‌های متناقض از سمت سیاست‌گذار قرار دارد؛ به‌طوری‌که معامله‌گران از همان دقایق ابتدایی معاملات، با احتیاط اما در جهت افزایشی وارد بازار شدند.

در سوی دیگر، نگاه فعالان بازار همچنان به تحولات سیاسی و اخبار مربوط به تنش‌های شبانه و همچنین روند احتمالی مذاکرات میان ایران و آمریکا دوخته شده است. معامله‌گران به‌صورت لحظه‌ای این اخبار را رصد می‌کنند و هر سیگنال مثبت یا منفی را در قیمت‌ها منعکس می‌کنند. در کنار این متغیر سیاسی، روز شنبه انتشار آمار تورم خردادماه توجه بازار را جلب کرد؛ به‌طوری‌که تورم نقطه‌به‌نقطه خردادماه 88 درصد اعلام شد.

در بازار ارز، قیمت دلار معاملات خود را با گپ مثبت 5540 تومانی، با رشد 6 کاناله در محدوده کف کانال 167 هزار تومان بازگشایی کرد و در ابتدا با افزایش تا میانه کانال بالا رفت و با تغییر روند به کانال 166 هزار تومان برگشت و در نرخ 166 هزار و 450 تومان بسته شد.

قیمت یورو نیز معاملات را با گپ مثبت 5620 تومانی در میانه کانال 189 هزار تومان آغاز کرد و با افزایش تا میانه کانال 190 هزار تومان بالا رفت و در نهایت در نرخ 189 هزار و 580 تومان بسته شد.

همچنین قیمت درهم امارات با نوسان مثبت 1340 تومانی در نرخ 45 هزار و 620 تومان آغاز کرد و در محدوده میانی همین کانال بسته شد.

بازار طلا و سکه؛ صعود قیمت‌ها در بازگشایی روز شنبه 

در بازار طلا و سکه داخلی بازار فیزیکی طلای تهران از روز دوشنبه به مدت شش روز تعطیل بود و از امروز به‌صورت رسمی فعالیت خود را از سر خواهد گرفت. با این حال، براساس نرخ‌های اعلامی اتحادیه طلا و جواهر تهران، با بازگشایی صعودی دلار با گپ مثبت و رشد چند کاناله، بازار طلا نیز معاملات خود را در سطوح بالاتر آغاز کرد، هرچند در ادامه و با عقب‌نشینی دلار به کانال 166 هزار تومان، بخشی از این رشد تعدیل شد. از سوی دیگر، طلای جهانی به دلیل تعطیلات آخر هفته در سطح 4089 دلار بدون تغییر باقی ماند و نقش خنثی در معاملات روز شنبه داشت و روز یکشنبه نیز در همین نرخ ثابت است.

هر گرم طلای 18 عیار معاملات خود را با گپ مثبت 369 هزار تومانی و با رشد 3 کاناله در نرخ 16 میلیون و 413 هزار تومان آغاز کرد و تا نرخ 16 میلیون و 344 هزار تومان عقب نشست.

قیمت طلای آبشده نیز معاملات را با گپ مثبت یک میلیون و 600 هزار تومانیُ 2 کانال بالاتر در نرخ 71 میلیون و 100 هزار تومان آغاز کرد و با کاهش در نرخ 70 میلیون و 800 هزار تومان بسته شد.

همچنین قیمت سکه امامی معاملات روز شنبه را با با گپ مثبت 3 میلیون و 300 هزار تومانی با رشد 3 کاناله در نرخ 166 میلیون و 500 هزار تومان آغاز کرد و با نوسان محدود تا کف کانال 166 میلیون تومان پایین امد.

Capture

قیمت‌ها در بازار طلا و سکه روز شنبه ساعت 16:00

افزایش قیمت‌ها در معاملات پشت خطی

قیمت دلار فردایی هرات که روز شنبه معاملات را در نرخ 166 هزار و 700 تومان آغاز کرد، شب گذشته با افزایش تا نرخ 168 هزار و 800 تومان بالا رفت و در آخرین نرخ در همین قیمت معامله شد.

همچنین قیمت تتر بامداد امروز با افزایش تنش‌ها و حملات آمریکا به بخش‌هایی در سیریک و لنگه و قشم صعودی شد و تا نرخ 168 هزار و 775 تومان بالا رفت و در ساعت 2:30 بامداد روز یکشنبه در نرخ 168 هزار و 600 تومان در معامله بود.

در بازار طلا و سکه براساس نرخ‌های سایت اتحادیه طلا و جواهر در ساعت 2:45 بامداد روز یکشنبه، قیمت طلای 18 عیار در نرخ 16 میلیون و 402 هزار تومان و طلای آبشده در نرخ 71 میلیون و 50 هزار تومان قرار دارد.

همچنین قیمت سکه امامی با افزایش 166 میلیون و 500 هزار تومان نرخ‌گذاری شد.

Screenshot 2026-06-28 034530

بازار طلا و سکه در ساعت 2:45 بامداد روز یکشنبه

پیش‌بینی قیکمت دلار، طلای 18 عیار و سکه امامی در روز یکشنبه

بازار طلا، سکه و ارز معاملات روز یکشنبه را در شرایطی آغاز می‌کند که سیگنال‌های افزایشی معاملات پشت‌خطی دلار هرات و تتر، انتظارات صعودی را در ابتدای روز تقویت کرده است. رشد نرخ دلار فردایی هرات تا محدوده 168 هزار و 800 تومان و قرار گرفتن تتر در کانال 168 هزار و 600 تومان نشان می‌دهد که بخشی از معامله‌گران همچنان نسبت به افزایش ریسک‌های سیاسی و تداوم انتظارات تورمی موضعی محتاط اما متمایل به خرید دارند. با این حال، تجربه معاملات روز شنبه نشان داد که بازار پس از بازگشایی پرقدرت، با افزایش عرضه و شناسایی سود، بخشی از رشد اولیه را اصلاح کرد و همین موضوع می‌تواند در معاملات امروز نیز تکرار شود.

در بازار ارز، قیمت دلار پس از ثبت نرخ پایانی 166 هزار و 450 تومان، اکنون تحت تأثیر رشد معاملات فردایی در موقعیتی قرار گرفته که احتمال آغاز معاملات در محدوده‌های بالاتر را افزایش داده است. با این حال، تحلیلگران معتقدند تا زمانی که دلار نتواند بالای محدوده مقاومتی 168 هزار و 800 تا 169 هزار تومان تثبیت شود، احتمال افزایش عرضه و بازگشت به سطوح پایین‌تر همچنان وجود دارد. از نگاه تکنیکال، محدوده 166 هزار تومان نخستین حمایت مهم دلار محسوب می‌شود و در صورت از دست رفتن آن، احتمال عقب‌نشینی تا حوالی 164 هزار و 500 تومان نیز مطرح خواهد شد.

در بازار طلا، مهم‌ترین متغیر اثرگذار همچنان نرخ ارز داخلی است؛ زیرا طلای جهانی به دلیل تعطیلات آخر هفته بازارهای بین‌المللی، روز یکشنبه نیز همانند روز شنبه در سطح 4089 دلار بدون تغییر باقی مانده و سیگنال تازه‌ای به بازار داخلی ارسال نمی‌کند. بنابراین، نوسانات طلای 18 عیار بیش از هر عامل دیگری از مسیر تغییرات دلار پیروی خواهد کرد. هر گرم طلای 18 عیار که بامداد یکشنبه در محدوده 16 میلیون و 402 هزار تومان قرار داشت، در صورت حفظ حمایت 16 میلیون و 300 هزار تومان می‌تواند بار دیگر برای حرکت به سمت مقاومت 16 میلیون و 600 هزار تومان تلاش کند، اما شکست حمایت یادشده، احتمال اصلاح تا حوالی 16 میلیون و 150 هزار تومان را افزایش خواهد داد.

بازار سکه امامی نیز همچنان درگیر نوسانات ناشی از دلار و تغییرات حباب قیمتی است. سکه که معاملات روز شنبه را پس از بازگشایی در نرخ 166 میلیون و 500 هزار تومان، در محدوده 166 میلیون تومان به پایان رساند، اکنون با حمایت سیگنال‌های افزایشی بازار ارز، شانس حفظ سطوح فعلی را دارد. به اعتقاد تحلیلگران، محدوده 165 میلیون تومان نخستین حمایت مهم سکه امامی است و در مقابل، مقاومت 168 میلیون تا 169 میلیون تومان می‌تواند مانع ادامه رشد قیمت شود؛ محدوده‌ای که عبور از آن به ورود تقاضای جدید و تداوم رشد دلار نیاز خواهد داشت.

فعالان بازار همچنان معتقدند مهم‌ترین محرک قیمت‌ها، اخبار سیاسی و تحولات مرتبط با روابط خارجی و مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا خواهد بود. از سوی دیگر، انتشار نرخ بالای تورم نقطه‌به‌نقطه خردادماه نیز همچنان انتظارات تورمی را در بازار زنده نگه داشته و باعث شده بخشی از سرمایه‌گذاران نگاه خود را به بازارهای ارز و طلا حفظ کنند. در مقابل، هرگونه انتشار اخبار مثبت سیاسی یا افزایش عرضه ارز می‌تواند از شدت تقاضای سفته‌بازانه بکاهد و زمینه اصلاح قیمت‌ها را فراهم کند.

در مجموع، چشم‌انداز معاملات روز یکشنبه همچنان با احتیاط و نوسانات محدود اما متمایل به افزایش ارزیابی می‌شود. تحلیلگران بر این باورند که مادامی که دلار بالای حمایت 166 هزار تومان باقی بماند، طلا و سکه نیز از این متغیر حمایت خواهند گرفت، اما عبور قیمت‌ها از مقاومت‌های پیش‌رو نیازمند ورود نقدینگی تازه و دریافت سیگنال‌های سیاسی یا اقتصادی جدید است. در غیر این صورت، بازار احتمالاً همچنان در محدوده‌های فعلی به نوسان ادامه خواهد داد و معامله‌گران با احتیاط بیشتری نسبت به انجام معاملات سنگین اقدام خواهند کرد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O