حذف ۳ دهک از دریافت کالابرگ جدی شد؟

سرویس: اقتصادی کدخبر: ۷۹۴۳۴۰
اقتصادنیوز:یک عضو دولت شایعه حذف دهک‌ها از کالابرگ را رد کرد و گفت هنوز رقم افزایش نهایی نشده است.
حذف ۳ دهک از دریافت کالابرگ جدی شد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، طی روزهای اخیر، اظهارات یکی از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره احتمال حذف سه دهک پردرآمد از طرح کالابرگ الکترونیکی، موجی از پرسش‌ها را میان افکار عمومی ایجاد کرد.

مهرداد لاهوتی با تأکید بر کافی نبودن افزایش بیست‌درصدی اعتبار کالابرگ، از پیشنهادی سخن گفته بود که بر اساس آن، دهک‌های پردرآمد کنار گذاشته شوند تا منابع مالیِ آزادشده، صرف تقویت قدرت خرید هفت دهک دیگر شود؛ موضوعی که حالا با واکنش صریح یکی از مقامات دولتی روبه‌رو شده است.

 این عضو دولت در گفت‌وگو با تسنیم، ضمن رد قاطعانه گمانه‌زنی‌ها درباره حذف دهک‌ها، تأکید کرد که چنین مسئله‌ای در دستور کار دولت نیست. او با بیان اینکه سیاست دولت بر حمایتِ حداکثری از مشمولان استوار است، تصریح کرد که هیچ برنامه‌ای برای حذف حتی یک نفر از لیست دریافت‌کنندگان کالابرگ وجود ندارد و اخبار منتشرشده در این زمینه، با واقعیت تصمیمات دولتی فاصله دارد.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O