ثبت نام65 هزار ایثارگر جویای کار در بنیاد شهید

کدخبر: ۲۵۷۴۷۶
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: هم اکنون 65 هزار ایثارگر جویای شغل در سامانه بنیاد شهید ثبت نام کرده اند.
ثبت نام65 هزار ایثارگر جویای کار در بنیاد شهید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا ، محمود پاکدل روز پنجشنبه در جمع خانواده های شهدا و ایثارگر بروجرد با بیان اینکه سالانه 20 هزار نفر از ایثارگران در کشور استخدام می شوند ،افزود: بسیاری از مشکلات ایثارگران را قبول داریم و همواره تلاش شده تا در راستای حل مشکلات این قشر اقدام شود.
وی اظهار داشت: خانواده های شهدا سرمایه های گرانقدر این نظام هستند و همواره در راستای دفاع از ارزشهای نظام و انقلاب تلاش کرده و قطار انقلاب هرگز متوقف نخواهد شد.
وی افزود: امروز بروز شهدای مدافع حرم نشانگر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است و باید به ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت در جامعه کمک کنیم.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهیدو امور ایثارگران گفت: برای استخدام خانواده های ایثارگران جلسات مختلفی با سازمان برنامه و بودجه برگزار شده است.
پاکدل افزود: سهم اشتغال ایثارگران 25 درصد است که تحقق پیدا خواهد کرد.
وی افزود: 75 درصد اشتغال ایثارگران در بخش دولتی و 25 درصد در بخش کارافرینی است که از طریق اعطای تسهیلات و معافیت مالیاتی و بیمه صورت می گیرد.
به گزارش ایرنا این نشست با حضور معاون مددکاری و معاون تعاون و معاون مسکن و امور اجتماعی بنیاد شهید و امورز ایثارگران کشور در کانون شاهد بروجرد برگزار شد.
 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید