کشف قاچاق 3 تنی چوب در ساری

کدخبر: ۳۱۶۰۷۱
فرمانده انتظامی ساری از کشف 3 تن چوب‌آلات جنگلی قاچاق از یک دستگاه خودروی نیسان در این شهرستان خبر داد.
کشف قاچاق 3 تنی چوب در ساری

به گزارش اقتصادنیوز، ناصرعلی صفرپور در گفت و گو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری اظهار کرد: در راستای مبارزه با قاچاق محصولات و فرآورده‌های جنگلی، ماموران انتظامی بخش دودانگه در مسیر حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودروی نیسان حامل چوب مشکوک شدند.

وی با بیان اینکه ماموران خودروی مورد نظر را متوقف و راننده این خودرو را دستگیر کردند، افزود: ماموران در بازرسی از خودروی مورد نظر 3 تن چوب جنگلی قاچاق که متهم آن را به صورت غیرقانونی از جنگل‌های این شهرستان برداشت کرده بود، کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساری خاطرنشان کرد: محصولات قاچاق کشف شده به اداره منابع طبیعی شهرستان تحویل و متهم نیز پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

صفرپور در پایان با اشاره به اینکه قطع درختان جنگلی، به تاراج بردن منابع ملی بوده و تبعات زیست محیطی زیادی در پی دارد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان چوب و محصولات حاصل از چوب مراتب را سریعا به پلیس 110 اطلاع دهند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید