همتی: افزایش قیمت نرخ ازر به‌دلیل شوک‌های سیاسی بوده و قیمت دلار پایین می‌آید

کدخبر: ۳۲۰۲۰۰
اقتصادنیوز: رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه این بانک در بازار حضور دارد و اجازه نوسان زیاد در بازار را نمی‌دهد، اظهار امیدواری کرد که قیمت ارز بازگردد زیرا به دلیل شوک‌های سیاسی بالا رفته و ماندگار نیست.
همتی: افزایش قیمت نرخ ازر به‌دلیل شوک‌های سیاسی بوده و قیمت دلار پایین می‌آید

به‌گزارش اقتصادنیوز، رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه این بانک در بازار حضور دارد و اجازه نوسان زیاد در بازار را نمی‌دهد، اظهار امیدواری کرد که قیمت ارز بازگردد زیرا به دلیل شوک‌های سیاسی بالا رفته و ماندگار نیست.

«عبدالناصر همتی» روز چهارشنبه درحاشیه نشست هیات دولت درباره پاسخ موشکی ایران به خبرنگاران گفت: از سپاه پاسداران که به درخواست مردم پاسخ داد، تشکر می کنم؛ در آینده، شاهد آثار مثبت این اقتدار جمهوری اسلامی خواهیم بود.

رییس کل بانک مرکزی ادامه داد: امیدواریم که با تدابیر اتخاذ شده در بانک مرکزی و اقداماتی که انجام داده ایم شاهد ثبات و تعدیل نرخ ارز در بازار باشیم.

همتی اضافه کرد: ما امیدواریم که قیمت ارز بازگردد زیرا به دلیل شوک های سیاسی بالا رفته و ماندگار نیست.

وی با بیان اینکه تقاضای واقعی ارز را تامین می‌کنیم، گفت: اکنون در صرافی‌های رسمی، نرخ ارز از نرخی که در سایت‌ها اعلام می‌شود کمتر است.

رییس کل بانک مرکزی خاطر نشان کرد: آثار مربوط به شوک‌های روانی ناشی تنش‌های سیاسی سرجای خود است، اما به تدریج از بین خواهد رفت.

همتی گفت: ما تلاش می‌کنیم که نرخ ارز به ارزش ذاتی خود باز گردد. نرخ‌های فعلی، قیمت واقعی و ذاتی ارز نیست.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید