55 همت بدهی دولت به نانوایان + جزئیات
محمد جواد کرمی، رییس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف تهران گفت: چندنرخی بودن قیمت گندم باعث تخلفات در حوزه آرد می شود و باید به سمت یکسان سازی قیمت گندم برویم.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرفوری، محمد جواد کرمی، رییس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف تهران گفت: دولت از ابتدای تیرماه سال ۱۴٠۴ کمک هزینه نانوایان را که حدود ۵۵ همت است، پرداخت نکرده و فقط کمک هزینه ماه قبل را پرداخت کرده است.
وی افزود: چندنرخی بودن قیمت گندم باعث تخلفات در حوزه آرد می شود و باید به سمت یکسان سازی قیمت گندم برویم.
رییس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف تهران تصریح کرد: قیمت جو از قیمت گندم گران تر است و اگر دولت برای سال آینده تدبیری نکند، کشاورزان طی محاسبات شان کشت گندم را به صرفه نخواهند دید. درنتیجه، دولت باید قیمت تضمینی گندم را سریع تر اعلام کند.