همنشینی زحل و مشتری

کدخبر: ۱۷۰۰۳۷
مدیر انجمن نجوم اهواز گفت: امشب می توان با چشم غیر مسلح، سیاره مشتری و زحل را مشاهده و رصد کرد و در صورت داشتن تلسکوپ، چهار قمر مشتری و حلقه‌های زیبای سیاره زحل دیده می شوند.

خسرو جعفری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شامگاه امروز، ۷ خرداد ماه غروب خورشید ۲۰:۱۲ دقیقه بوده و هلال ماه نیز در بالای افق با فاز ماه  ۱۲.۱ درصد قابل دیدن است.

وی با بیان اینکه امشب ماه در ساعت  ۲۲:۵۶ غروب می کند، گفت: پس از غروب خورشید، سیاره مشتری در بالای افق جنوب شرقی قرار می گیرد و به مانند جسم نورانی سفید رنگی از قدرمنفی ۲.۳ در آسمان می درخشد. غروب سیاره مشتری در ساعت  ۳:۲۴ (روز بعد) است.

این کارشناس نجوم با اشاره به رصد سیاره زحل اظهار داشت: طلوع این سیاره در ساعت ۲۱:۲۵ (از افق شرقی) خواهد بود وتا زمان طلوع خورشید در صبح روز بعد در آسمان حضور دارد.

به گفته وی، طلوع سیاره زهره پیش از طلوع خورشید روز دوشنبه و ساعت ۳:۴۰ است.

جعفری زاده خاطر نشان کرد: همچنین می توان ساعت ۴:۴۵ دقیقه طلوع سیاره عطارد از افق شرقی را نیز مشاهده کرد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید