معنا ندارد وزرا در جلسات کمیسیون‌ها شرکت نکنند

سرویس: سایر رسانه‌ها کدخبر: ۲۸۵۸۳۲
اقتصادنیوز: رئیس مجلس گفت: اینکه وزرا در جلسات کمیسیون‌ها شرکت نکنند، معنی ندارد و باید آن‌ها برخورد شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۵ خرداد ماه) طی تذکر گفت: یکی از بسیار مهم، تصمیم‌گیری درباره نحوه تخصیص ۱۴ میلیارد دلار به منظور تامین کالا‌های اساسی است تا هرچه زودتر به دست مردم برسد.

وی افزود: کمیسیون در این باره چند جلسه برگزار کرد، اما وزرای دولت حضور نیافتند، در حالی که طرح ما آماده است و این رفتار صحیح نیست.

علی لاریجانی رئیس مجلس خطاب به تاجگردون گفت: معاون پارلمانی رئیس جمهور اکنون سه موضوع مهم در حوزه اقتصاد مطرح است، که یکی از آن‌ها ساماندهی یارانه کالا‌های اساسی است که در بودجه در نظر گرفته شده و باید به نتیجه برسد.

وی افزود: همچنین موضوع دیگر یارانه سوخت است که باید به نحوی تخصیص یابد که هم به اقشار کم درآمد جامعه فشار وارد نشود و هم جلوی قاچاق سوخت گرفته شود.

لاریجانی تصریح کرد: همچنین مسئله مسکن زوج‌های جوان باید ساماندهی شود، اینکه وزرا در جلسات کمیسیون‌ها شرکت نکنند، معنی ندارد و باید آن‌ها برخورد شود.

وی تاکید کرد: این موضوع را پیگیری کنید و سازمان برنامه، وزارت اقتصاد و مسکن موظف هستند که در جلسه‌ای شرکت کنند تا تصمیم پخته گرفته شود؛ آقای تاجگردون حتما باید در اسرع وقت جلسه‌ای برگزار کند و اعضای دولت شرکت کنند که این کار سامان یابد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید