پایان بازداشت موقت شهردار و رئیس شورای شهر امیدیه

کدخبر: ۲۹۷۲۰۹
اقتصادنیوز: رئیس شورای شهر امیدیه از آزادی خود و شهردار بعد از بازداشت چندساعته در روز جاری خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، محمدرضا آغاجاری رئیس شورای شهر امیدیه  از آزادی خود و شهردار امیدیه بعد از بازداشت چندساعته خبر داد.

آغاجاری با بیان اینکه افشاگری ما از زمین‌خواری ها برای ما گران تمام شده است، افزود: این بازداشت در پی شکایت دادستان سابق و تدوین گزارشی با ۸ موضوع انجام شد که پس از قرار وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی، بازداشت ما پایان یافت.

وی افزود: یکی از موضوعات مطرح شده توسط دادستان سابق این است که چرا برای زمین‌خواری‌های ۱۰ سال قبل اعلام جرم نکرده‌ایم در حالی که خود او دادستان بوده و ما در سال ۹۳ در نامه‌ای همراه با اسناد مربوطه به او اعلام کردیم.

آغاجاری گفت: یکی دیگر از موضوعات اتهامی، در رابطه با برگزاری آزمون شهرداری بود؛ در حالی که در سال‌های گذشته به‌کارگیری نیروها بدون قاعده و بر اساس رانت انجام می‌شد ما تصمیم گرفتیم نیروهای پیمانکاری شرکت‌های طرف قرارداد شهرداری را با آزمون جذب کنیم و این اقدام غیر قانونی شمرده شده است‌.

وی در رابطه با تجمع تعدادی از مردم و نمازگزاران برای استقبال از شهردار و رئیس شورا، گفت: ما در راه بازگشت از دادسرای اهواز به امیدیه هستیم و همواره خواهان برقراری ثبات و آرامش بوده‌ایم و همه اقدامات باید از مجاری قانونی طی شود.

 افشای پرونده‌های مربوط به زمین‌خواری در امیدیه در ماه‌های اخیر خبرساز شد و این شهرستان اخیرا شاهد تغییر دادستان بود.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید