هشدار وقوع سیلاب در سه استان شمالی

کدخبر: ۳۰۷۳۷۵
اقتصادنیوز : بر اساس اعلام شرکت مدیریت منابع آب ایران، در تاریخ های ۲۰ و ۲۱ مهر ماه بارندگی‌هایی در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان به‌وقوع خواهد پیوست.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، شرکت مدیریت منابع آب ایران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مطابق اخطاریه شماره ۴۵ و ۴۶ سازمان هواشناسی مورخ ۱۹ و ۲۰ مهر ماه و اعلام دفتر مطالعات پایه شرکت مدیریت منابع آب ایران بارندگی هایی در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان در تاریخ های ۲۰ و ۲۱ مهر ماه به‌وقوع خواهد پیوست.

بارش‌ها به‌ویژه در بخش های شرق و جنوب استان گیلان و غرب و مرکز استان مازندران و به میزان ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی متر خواهد بود. بیشترین شدت بارندگی مربوط به حد فاصل کاظم رود تا شلمان رود و سرشاخه‌های رودخانه‌های منتهی به تالاب انزلی است.

مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای استان‌های یادشده ضمن مراقبت حداکثری و انجام همه امور مربوط به پیش بینی و پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی اقدام لازم به‌ عمل آورند. 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید