به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه سواحل جزو توسعه یافتهترین بخشهای هر کشوری به شمار می رود، افزود: توسعه سواحل کشور در دولت یازدهم و دوازدهم موضوعی حائز اهمیت بوده و اقدامات مناسبی به ویژه در حاشیه خلیج فارس و دریای عمان و سواحل مکران انجام شده است و تلاش گردیده تا با استفاده از آب دریا، فعالیتهای اقتصادی و صنایع نیازمند آب در این مناطق رونق و توسعه پیدا کند.
جهانگیری با تاکید بر ضرورت ارتقای فرهنگ مصرف بهینه و پرهیز از مصرف بیرویه آب در کشور، تصریح کرد: باید از همه فناوریها و روشهای موفق دنیا در زمینه استحصال و مصرف صحیح آب استفاده کنیم.
اردکانیان وزیر نیرو نیز در این جلسه با اشاره به میزان نزولات جوی در سال جاری و پیش بینی ها از میزان بارندگی، گزارشی از چگونگی تامین کسری آب شرب و صنعت برای 17 استان کشور از دریای عمان و خلیج فارس ارائه کرد.
مهندس حجتی وزیر جهادکشاورزی نیز با اشاره به بارشهای روزهای نخست سال 98 اظهار داشت: باید در بلندمدت با اجرای طرحهایی بتوانیم منابع آبی کشور را به خوبی مدیریت کنیم.
بر اساس گزارش وزارت نیرو؛ کمبود سالانه آب شرب و صنعت مجموعا به میزان 1925 میلیون متر مکعب برای افق 1425 محاسبه و مقرر گردیده است با همکاری بخش خصوصی تامین این کمبودها با اجرای طرح های نمک زدایی و انتقال صورت پذیرد.در این جلسه همچنین بر اساس تصمیمات قبلی شورای عالی آب مطالعات تامین آب شرب برای برخی از استان ها در فلات مرکزی ایران مطرح شد و مورد موافقت قرار گرفت تا وزارت نیرو مطالعه تفضیلی و اجرا را به انجام رساند.در این نشست بر اساس تصمیمات شورای عالی آب، ریاست کارگروه های احیاء زاینده رود و نیز ساماندهی کارون بزرگ به معاون اول رئیس جمهور محول گردید.