پاسخ سردار کوثری به شائبه ها درباره رابطه محسن رضایی و حاج احمد متوسلیان

کدخبر: ۳۴۷۳۴۴
اقتصادنیوز : فرمانده لشکرمحمدرسول‌الله (ص) دردوران دفاع مقدس از برخی شبهات ایجاد شده در خصوص رابطه محسن رضایی و حاج احمد متوسلیان انتقاد کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین ،سردار محمد اسماعیل کوثری، فرمانده لشکرمحمدرسول‌الله (ص) دردوران دفاع مقدس گفت: این روزها برخی افراد که به دنبال مطامع و مقاصد سیاسیِ خاص، هستند با القاء شبهه در مورد روابط آقا محسن و حاج احمد متوسلیان، آن را دستاویز منافع سیاسی خود قرار داده‌اند.

 بنده به عنوان کسی که سالیان دراز در لشکر حضرت رسول (ص)، افتخار خدمتگزاری و مسئولیت داشته‌ام، عرض می‌کنم که حاج احمد متوسلیان، بقدری مورد توجه و عنایت و علاقه آقا محسن بود که آقا محسن شخصاً با شهید بروجردی صحبت کرد و او را قانع کرد که متوسلیان را از غرب آزاد کند تا برادر محسن بتواند حاج احمد را به فرماندهی تیپ حضرت رسول (ص) منصوب نماید و من شاهد بودم که این روابط برادرانه و صمیمانه، تا آخرین روزها و تا زمان اسارت حاج احمد، ادامه داشت.

نه فقط روابط برادر محسن و حاج احمد، بلکه روابط ما فرماندهان لشکرها و قرارگاه‌ها با یکدیگر و با آقا محسن، یک رابطه معنوی، عاطفی و برادرانه بود که تحت فرماندهی حضرت امام(ره)، در فضای معنوی جبهه‌ها شکل گرفته بود و نظیر آن را در سایر عرصه‌ها کمتر می‌توان یافت.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید