توافق دریایی مصر و یونان

کدخبر: ۳۵۶۵۱۷
اقتصادنیوز: پارلمان مصر امروز، سه‌شنبه در جلسه سراسری خود با توافقنامه ترسیم مرزهای دریایی بین مصر و یونان موافقت کرد.
توافق دریایی مصر و یونان

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا: خبرگزاری الشرق الاوسط مصر گزارش داد: پارلمان مصر به ریاست علی عبدالعال با حکم عبدالفتاح سیسی،‌ رئیس‌جمهوری مصر درباره توافق بین مصر و یونان درخصوص تعیین منطقه اقتصادی بین دو کشور که در تاریخ اوت ۲۰۲۰ در قاهره مصوب شد، موافقت کرد.

رئیس پارلمان مصر گفت، کشورش و رهبری سیاسی آن از هیچ حقوق حاکمیتی و اقتصادی خود کوتاهی نمی‌کنند.

او تصریح کرد: مرزهایی که استعمار به جا گذاشت بمب‌های ساعتی هستند که منجر به درگیری بین کشورها می‌شوند. توافقات ترسیم مرزهای دریایی و تعیین مرزهای منطقه اقتصادی طبق قانون بین‌المللی انجام گرفت.

عبدالعال افزود: مصر از هیچ حقی در مرزهایش چه دریایی، چه زمینی و چه هوایی کوتاهی نمی‌کند و از تمام توافقات بین‌المللی که تصویب می‌کند نسخه‌ای را نزد سازمان ملل می‌فرستد.

بهاء ابو شقه، رئیس کمیته امور قانون اساسی گفت، این توافقنامه تحولی خاص در تاریخ روابط مصر و یونا برای استفاده از ذخایر نفت و گاز و همکاری در زمینه انرژی است.

امضای این توافقنامه همزمان است با تحرکات ترکیه در شرق مدیترانه و اعلام طرح‌های جدید حفاری که یونان نسبت به این اقدامات تحریک آمیز هشدار داده است.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید